Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 1203 / 21 / 0
Etizolam w mniejszych dawkach spokojnie nadaje się także jako anksojolityk, bardzo dobrze sprawdza się w sytuacjach kiedy trzeba dużo rozmawiać. Tylko podkreślam - w niskich dawkach.

Klonazolam znów jest wybornym "upierdalaczem" imo, super relaksuje mięśnie, złe myśli uciekają. Tylko uwaga na łączenie z alko - 1mg i 3 piwa urwały mi film (ale za to świetnie się wyspałem :P).
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 438 / 3 / 0
Ja pieroolę ludzie. To jest jakiś himen w śródm benzo, jebany ruski kałaszniko, rozpierdol samego boga. Idzie kurwa apokalipsa.
Ćpanie jest wyrokiem na całe życie.Ćpamy w nadziei, że doświadczymy szczęścia na progu piekła. Na końcu nie ma już nawet nadziei.

NIE MIKSUJCIE Z NICZYM ALFY
  • 314 / 4 / 0
Hehe, no.

Z braku laku znów pojechałem z wykałaczką i odrobinkę przesadziłem wchodząc w strefę rekreacyjną (ale bez przesady, nie chodzę po ścianach jeszcze). BARDZO mocna sedacja (lekko się zataczam), mentalnie bez większych zmian, świetny czilaut i doskonałe samopoczucie zahaczające lekko o euforię (ale bez przesady, w końcu to benzo, a nie euforiant). Kapitalne benzo. Muszę po tej sesji koniecznie to jakoś podzielić na dawki mikrogramowe, bo widzę, że się zaprzyjaźnimy.

- edyta

~10 mg mxe pomogło skontrować nadmierną sedację, teraz czuję się jak młody bóg, gotów na wszystko. Mistrzowskie połączenie.

Aaa, zapomniałbym dodać - nie mam aktualnie żadnej tolerancji na benzo.
  • 570 / 9 / 0
jak sie ma moc syna do ojca?

mowie tu o TZF`ie 2mg
dawka ktorą czuję rekreacyjne zaczyna sie od 10mg jednorazowo

ile mg trzeba syna by dorownac ojcu? %-D
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 1628 / 198 / 0
Po 3-4mg pojawia się ostra wiksa na błędniku to pewnie coś koło tego. %-D

Poza tym zmieniłem treść swojego poprzedniego posta, jak ktoś się nim sugerował to radzę tam spojrzeć jeszcze raz:

post1712099.html#p1712099
  • 570 / 9 / 0
biodostepnosc jak sie przedstawia ? jak w przypadku ojca?

czyli wg Ciebie 4mg chinskiego klona = 10mg TFZ`fa?

jak cos jest zbyt piekne by bylo prawdziwe to zazwyczaj takie nie jest..

ale sie zobaczy %-D
Warszawski Cpun pisze:
  • 1628 / 198 / 0
Nie mam pojęcia jak z biodostępnością, ale podjęzykowo chyba najlepiej. 2mg zarzucone od razu pod jęzor zaczynają być wyczuwalne nawet po 10-15 minutach.

Nie zapominaj, że to nie prawdziwy klon. To benzo działa ze 3x razy krócej niż klonazepam + o wiele ciężej jest trafić z dawką, bo 0,5mg wte czy we wte decyduje o tym czy będziemy pamiętać co się działo czy tak nie bardzo. :-D
  • 570 / 9 / 0
no po 10mg klono org czuje sie zrelaksowany dopiero i wiem ze mogę strzelać alfę (SIC MOGLEM %-D) bez stresu :zzz:

ze krocej dziala i mocniej to dopsz nada sie jako zamiennik do wspolnych moze ifałek kiedys tam jak bede zdrowy psychicznie %-D ;]
Warszawski Cpun pisze:
  • 1009 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: SpalamTo »
Panowie w jakim popularnym sklepie dostanę spirytus w ilości 100ml?
Biedronka już sprawdzona - 0,5l mi nie potrzebne.
  • 10 / / 0
Wszędzie? Powinien być w żabkach i osiedlowych sklepach, a na pewno już będzie w jakimś większym markecie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.