Chwila szukania w googlach http://www.pharmacy2u.co.uk/bells-codei ... p8692.html po zapytunku uk codeine sirup ;p
slasher1995 pisze:Ładuje na oko mikroskopijne ilości, rozpuszczam w wodzie, filtruje i pukam :)
Zacząłem od mikroskopijnych ilości przez co mam za sobą 12 iniekcji po których doszedłem do dawki mnie upierdalającej akuratnie nie za mocno..
Mam czystą substancję, nie rozcierkę.. Do tego nawet gdy załaduje za dużo to i tak podaje na tyle powoli, że gdy czuję że jest akurat po prostu wyjmuję igłę z resztką r-r w środku. Jeszcze noodingu nie uświadczyłem co świadczy o tym, że biorę bezpieczne dawki, a gdy nabędę wagę wtedy sobie pozwole na większe ilości także spokojnie, nie dam się jakiemuś tam b-fowi, jak złoty kop to tylko z heleny :D
A czas działania to jakiś żart jest.,. chyba zainwestuje w wenflon
Tak czy siak z woreczka nie ubywa, a upierdolony cały dzień chodzę
A tak poza tym, to kodeina fajniejsza, niż butyr-fentanyl. Chociaż gdybym jako pierwsze opio przygrzała butyr-frnta to pewnie on byłby fajniejszy. Szkoda, że już nie potrafię po tym wszystkim być taka szczęśliwa, jak kiedyś, no szkoda.
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
slasher1995 pisze:Nie mierz każdego ćpuna swoją miarą tur3k..
slasher1995 pisze:Do tego nawet gdy załaduje za dużo to i tak podaje na tyle powoli, że gdy czuję że jest akurat po prostu wyjmuję igłę z resztką r-r w środku.
Po prostu uważaj na siebie, B-F przy kodzie pod względem niebezpieczeństwa/wjebania/odstawki/itp/itd wygląda jak prawdziwy czołg przy samochodziku zabawce za 5 zeta :old:
Koda zeszła (aj, tolerka znowu daje o sobie znać), więc idę spać. Dobranoc ćpaki :hug:
Ostatni strzał poszedł z takiej jak zawsze objętościowo kuleczki, 2/3 podana od razu mnie pięknie porobiło, więc myślę że całość wyjebało by mnie na nooding, którego pragne już od października zeszłego roku jak najadłem się Japara :D
@fuko pewnie, załóż mi wenflon jeno nie zapomnij cuś smakołykowego do niego podłączyć :3
A co do Twojego koda>B-F to ja bym stawiał to na równi ( pierwszy strzał od razu skojarzenie z działaniem kody z pierwszych razów ) lecz czas działania to porażka jest...
slasher1995 pisze:@tur3k właśnie o takich przerwach 2 minutowych mówie :D Jestem bardzo ostrożny na tym punkcie ponieważ nie chce przeholować gdy obok w pokoju cała rodzina siedzi bo "zjazd" mamy :D
Wrzuciłem dzisiaj difkę po kodzie tak jak pisałeś - póki co jest mocniej niż wczoraj, gdzie wrzucałem przed, ale nie chwal fazy przez zjazdem :old:
slasher1995 pisze:A co do Twojego koda>b-f to ja bym stawiał to na równi ( pierwszy strzał od razu skojarzenie z działaniem kody z pierwszych razów ) lecz czas działania to porażka jest...
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.