Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 62 / 1 / 0
do czego można porównać to kanna?
  • 823 / 11 / 1
Do jebnięcia młotkiem w głowę %-D No może troszeczkę przypomina am-2201 jakby się skoncentrowało x10 i zmieszało jakimś innym (bbebkiem ?). Ciężko porównać, bo dość orginalne działanie, tzn - istny rozpierdol :gun: Szatan w proszku :diabolic:
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 1889 / 72 / 3
30 mg 3meopcp + ten kanna. O JA CO ZA ROZPIERDOL.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 1321 / 18 / 0
Nadaje sie ta kanna zeby sypnac do liquidu do efaji? Skoro tak malo trzeba by byla sieka wydaje sie idealna, co myslicie majstry? Jest opcja?
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 2466 / 16 / 0
To liquidu git

Z 3 meo pcp trzeba zamawiać, wtedy na ponad tydzień loty
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 2466 / 16 / 0
alproxXD pisze:
do czego można porównać to kanna?
Do świętego graala
  • 1889 / 72 / 3
Dzisiaj paliłam zamaczając papierosa w prochu i widziałam na rozlaniu topniejącej substancji postacie, ale nie nadaje się na ciągu. Wizuale są świetne jakiś czas, potem najczęściej przestają się podobać.
Na - ogromne gastro, ale metoda z mlekiem działa.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
  • 2466 / 16 / 0
Gastro się niweluje po tym stismasmi. Polecam waporyzować tego kanna razem z alfą na afterglow z 3-meo-pcp. Euforia wypierdala. Tylko po tym miksie trzymaj się z dala od dziewczyn bo wyskoczysz na nie z maczuga i futem wystającym ze spodni jak flinston z zakrzaków. A nie zapomniałem ty dziewczyna.
  • 1889 / 72 / 3
Około miesięczne palenie co kilku dniowe skończone (przerobiony ponad gram (1,200 chyba). Dawki to albo 2,5-3 cm papierosa zanurzonego w prochu i wyjęte opatulone na grubo, albo kilka sporych grudek na folii. Jestem obecnie w terapii (wenlafaksyna, paroksetyna).
Fizycznie rozwala całkiem, w takich dawkach spodziewać się tachykardii. Akcja serca o dziwo praktycznie nie jest wyczuwalna, bez ciśnieniomierza wątpię, że da radę zmierzyć puls. Bardzo trzęsą się ręce. Źrenice standardowo rozjechane, ale nie są mocno czerwone. Przed tym kanna używałam 3-MEO-PCP w długim ciągu, w wysokich dawkach. Miałam zapalenie cewnika i pęcherza. Minął około miesiąc i nie wiem czy to po tym kanna, czy jeszcze pozostałości zapaleń, ale co coś wypiję to za chwilę biegnę do łazienki.
Psychicznie momentami bywa ciężko, ale generalnie jest to kanna raczej na samotne tripy. Nie chce mi się nawet na końcówce z nikim pisać.
Działanie do 40 min - 1 h. Mocne OEV-y (powtarzalne, praktycznie cały czas ten sam schemat). CEV-ów nie preferuję, bo głównie to nijakie animacje 6-bit/12-bit. Przy pokaraniu potrafi urwać film. Bardzo długo się po nim śpi. Problemy z pamięcią duże. Często jak coś trzyma się w rękach to po prostu z nich wypada. Nie panuje się nad tym. Szczękościsk.
Libido jest przeogromne. Śmiem twierdzić, że o wiele większe niż na GBL (stosowałam nawet te dwie substancje razem). Gastro tak samo (jak już pisałam wcześniej) przeogromne. Pomaga wypicie pół litra mleka przed tripem.
Bardzo chemiczny smak, czuć go w przełyku jak jakąś maź. Najlepszym wyborem oprócz maczany była żarówka.
GruntToZiemia pisze:
Jak wygląda psychodela i odbiór muzyki na tym w porównaniu do 5F-AKB48?
Porównując do 5F-AKB-48 to tutaj jest większe poj*banie, muzyka w odbiorze o wiele słabiej wychodzi niż na wyżej wspomnianym. Trochę ciężko porównać.

~Michael Linnel
  • 2466 / 16 / 0
Z tym to ciekawe bo ja w szczochach dobiłem leukocyty do 40 gdzie norma jest do 5. Nie wiem czy to związek ma z tym + małopłytkowość krwi(anemia)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.