Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1893 / 182 / 0
U mnie ostatnio bieda, tylko metkat metkat antek metkat.
Choc ostatnio zaszalalem, butapren w piwnicy i metkat, bylo dosc konkretnie :)
  • 186 / 7 / 0
Kartonów nie składuję.
Piwo pijam od taterki do warki strong czy żywca apa.
Z tanich alkoholi- 2 amareny, 2 barmańskie i 1 sarmackie (litrowe piwo w plastiku, które kupili mi koledzy dla śmiechu, nota bene było stosunkowo dobre)
Lufki opalam nawet po 3-4 dzbanach.
Wlizywanie samar było normalnością, potem przeszło.
Ostatnio zmieniony 05 lipca 2015 przez eĆmok, łącznie zmieniany 1 raz.
Obróć życie w żart
  • 20 / / 0
ja odrazu wypierdalam prawie caly hajs na cpanie i reszte miesiaca zyje jak ostatni zul %-D
Uwaga! Użytkownik bugmenot2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3961 / 150 / 0
reprezentuje bogata biede, potrafie ojebac z miejscowymi patusami w 10min hennessy czy ballantinesa z gwinta by nastepny dzien zamulac na tjokodynie popijac tanie piwa.

jebac materializm

#lifestyle ov da poor & dangerous
niedojebanie genetyczne
  • 498 / 27 / 0
Dersu Uzala pisze:
U mnie ostatnio bieda, tylko metkat metkat antek metkat.
Choc ostatnio zaszalalem, butapren w piwnicy i metkat, bylo dosc konkretnie :)
haha ja jak mi sie alfa skonczyla to jebalem w nocy budex na placu zabaw nie pamietam zbytnio tego zdarzenia %-D obudzilem sie nad ranem przy bujawce z samarem po budexie %-D

u mnie tez bieda-odywyk kodeina benzo histaminowce
ze stimow 1kawa rano + kilka papierochow

kiedys to joo wory z alfami i innymi ketonami na stol CPAJTA ILE CHCETA

tera SORY MALO MAM %-D
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 103 / 5 / 0
Ja się nie przejmuję czy na bogato czy reprezentuję biedę. Ma być dobrze i chuj. Paliłem Mary Jane z używanych wcześniej, oczernionych już lufek. Ale co jakiś czas kupowałem nowe. Ogólnie mówiąc, u mnie musi być dobrze, a w tym celu mogę ponieść niewielkie koszty na np. nową lufkę. Czasami miewałem nawet po dwie zapalniczki, ot tak na wszelki wypadek. I kilka zapasowych lufek. Przezorny zawsze ubezpieczony xD
Nienawidzę wolności - zmusza do dokonywania wyboru. - Salvador Dali
  • 37 / / 0
Biednie...
  • 5874 / 1214 / 43
Bieda w ćpaniu przejawia się kiedy używamy x razy tej samej pompki, i o zgrozo - x razy, tej samej igły. Tylko czy to już bieda umysłowa, czy materialna odpowiedzmy sobie już sami.
Picie denaturatu, perfum to już z biedy, czy z nałogu ? Podczas gdy innym razem walimy z gwinta drogą whisky.
Czy bogactwem jest walenie koksu za 300pln ?
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2015 przez london5, łącznie zmieniany 1 raz.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3406 / 535 / 0
U mnie akutalniee zdecydowanie na bogato, ale wiem ze kiedys sie to skonczy, chociaz nigdy nie zejde do "narkomanskiego" poziomu, po prostu bedzie mniej testingu etc etc.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 3201 / 388 / 0
london5 pisze:
Czy bogactwem jest walenie koksu za 300pln ?
Ćpanie na bogato jest wtedy gdy liczy się jak najlepsza faza, cena nie gra roli. A jak kończy się kasa to kołujesz nową. Każdym możliwym sposobem.
Na biednie to kiedy kierujesz się zasadą "nie ważne co, ważne żeby coś się we łbie kręciło" i godzinami obmyślasz budżet tak by dana kwota starczyła na jak najdłużej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.

Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.