Dział poświęcony dyskusji nt. doboru zestawu nootropów.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam, mam pytanie - co myślicie i połączeniu noopeptu z pikamilonem?
  • 382 / 25 / 0
Jak wygląda miksowanie cdp choliny z noopeptem czy prl-8-53? Czy zadziała tak jak zwyczajna cholina czy efekty będą lepsze/gorsze?
  • 236 / 19 / 7
Co sądzicie o połączeniu fenylopiracetamu + noopeptu? Albo nopa, pira i fenyl?
Uwaga! Użytkownik chujkurwa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 48 / 6 / 0
odkopię stary temat, ale myślę, że może się przydać.

Po wnikliwej analizie wysnuwam wnioski iż:
baza to powinien być noopepet, można coluracetam - przyjemnie poprawia samopoczucie, jakiś stim (opcjonalnie), prl
doraźnie w razie potrzeby dorzucać fenyl.
tyle z substancji, których działania na pewno nie podważymy, można modyfikować i dodawać inne, ale pamiętając, że im mniej bierzmy tym lepiej ;)
  • 51 / 7 / 0
Ok właśnie jestem an miksie:
-Fasoracetam (nieznana ilość 1 tabs);
-PEA (500mg);
-kofeina bezwonna (zawsze sypie na oko);
-PRL 8-53 (10mg);
-Sunifiram (nie wiem ile bo waga zepsuta, 1 biała łyżeczka z wiadomego sklepu);
-AMP citrate (150mg);
-pieprz+kurkuma ;
-witaminki, cholina, zielona cherbata;

Żyje und polecam takie kombo od czasu do czasu, na np ważny egzamin, bo skutki brania tego wszystkiego naraz nie są znane, a efekt jaki ten mix daje to WOW!
Wiedzę chłonę jak szalony, a przypominanie informacji na poziomie takim, jakbym robił/uczył sie czegoś przed chwilą.
P.S ale radzę uwazać
xD
  • 24 / / 0
Witam. Tak jak w temacie.
Proszę o opinię kogoś znającego się w temacie.. Pytam, gdyż nie mam czasu na samodzielne szukanie, bardzo dużo pracuję, dodatkowo jest ryzyko, że nawet jakbym coś wyszukał to mogłoby się okazać, że jest to złe.
Poszukuję leku nootropowego, który nie jest agonistą NMDA tak jak noopept - czyli takiego, który nie spieprzy mi zbijania tolerancji antagonistami NMDA.
In the nighttime, you will find me by your side
  • 5123 / 887 / 0
post1765336.html?hilit=NMDA#p1765336

tylko tyle znalazłem- patrz ostatni akapit.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 24 / / 0
Mam wyjątkowo czas i szukam i szukam nt. tego.. i nie mogę znaleźć nic o antagonizmie NMDA dzięki PRL 8-53.. ale nie ma też nic o agonizmie! Może by się nadał, nie musi być antagonistą, ważne by nie agonizował tych receptorków. Postaram się w wolnych chwilach wchodzić na forum oraz trochu czytać o tym nootropie, możliwe, że go kupię.
In the nighttime, you will find me by your side
  • 20 / / 0
Biorę Noopept, z tau, ala, alcar, cholina, alpha-gps oraz pramiracetamem. Do tego zażywam ekstrakty z: Ginko, ashwagandha, brahmi, gotu kola, lion's mane, reishi na GABA, gdyż mam gaba-niedobory. Czytywałem w tym dziale, o znoszonym działaniu modulatorów GABA z Noopeptem... Czy te moje ekstrakty jakoś się gryzą z noopem? Pomóżta
  • 1 / / 0
Hej, kto stosował miks noopept + prl 8-53? Proszę o info czy warto łączyć
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.