po paru głębszych i paru tabletkach tego specyfiku byłem tak pozbawiony strachu że horror który miałem ochotę obejrzeć wcale mnie nie ruszał
więc idąc za podpowiedzią głosów w głowie wciągnąłem 30 pare mg 4hompita i zarzuciłem blotter 25-i nbome
film nie stał sie bardziej straszny, tylko jak się skończył to nie wiedziałem który kursor na ekranie jest właściwy xDD
także substancja nie na zjazdy, bardziej na odpierdalanie krzywych jazd pisanie ludziom głupoti żarcie wszystkiego co sie ma pod ręką
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
2mg 6h po 1,2 mg 25B (2C-B nbome) - nie zauważyłem jak zasnąłem. Sen niezbyt regenerujący, mocny.
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
Jak masz jakąś tolerkę na benzo to polecam 2mg. Jak nie to zacznij od 1mg.
@Dersu Uzala Powiem Ci tak - 1mg Diclazepamu to ponoć odpowiednik 10mg Diazepamu (ale wg mnie to teoria, po 1mg dikla nie czuję się jak po 10mg diaz). A 0,5mg Alprazolamu to odpowiednik 10mg Diazepamu. Czyli wychodzi na to, że 1mg Diclazepamu = 0,5mg Alprazolamu
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
Poki co to szalu nie bylo jezeli o mnie chodzi. Moze to wplyw goraczki ktora zamula?
Edit: jetem jakby pijany, zawroty rownowagi. Wypilem energy drink Monster i brak poprawy. Jezeli diclazepam dziala to mega subtelnie.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.