owerfull pisze:Dla mnie wszystkie substancje psychoaktywne to narkotyki. Pamiętajmy, że jest parę definicji tego co jest czym. NO kurwa spróbujcie wcisnąć ludziom w autobusie, że zjarany nie równa sie naćpany, to zaraz was tam wyśmieją ... hahahahahhaha ...
na wikipedii jest fajne zdjęcie przedstawiające sieć utkaną przez trzeźwego pająka i odurzonego kofeiną
[ external image ]
tak się pracuje na stymulantach
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
gdyby palili na chacie, nie wychylaliby się, nie gadali o tym, nie robili bydła na ulicach byłoby ok, na moim osiedlu wszystkie drechy jarają i chyba nie muszę mówić jaki poziom reprezentuje drech
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Dostałbyś ode mnie kontrolną bułe żeby naprostować twój światopogląd gdybyś znalazł sie jakimś cudem w moim towarzystwie. To co napisałeś to esencja polactwa i ultrakonserwatywna babska mentalność (tzw podejście starych bab). Powiedz jeszcze że obrabiasz dupe innym ludziom i powtarzasz plotki co ten zrobił z tą tu i o tej godzinie, a ten jakie miał oczy na tamtej imprezie. Nie zdziwi mnie to. Jebać konformizm, to główny element hamujący i cofający polskie społeczeństwo, to głównie przez to nie mamy w polsce ładnych rzeczy. Jesteś tym elementem który bulwersuje mnie najbardziej, no kurwa brawo bo chyba pierwszy raz mnie na tym forum wkurwił jakiś pogląd/post a siedze tu od 7lat.
Czy spotkałem sie z agresją będąc pod wpływem? Oczywiście że tak. Agresja słowna, przepychanki, pogarda w oczach, docinki, unikanie, wykluczenie, obgadywanie i cała reszta. Ważnym czynnikiem w tym wszystkim jest pewnie to że mam twarz 100%słowianina i do tego chamską blizne na policzku dzięki czemu >90%osób które mnie pierwszy raz widzi myśli że dostałem nożem xD Generalnie jak mam powiększone źrenice to wyglądam jak taki przyjemniaczek że lol, często widze strach w oczach mijanych przechodniów. W każdym razie wzbudzam emocje, z agresją włącznie.
Recepta na to? Tak bardzo wyjebane
Co do pierwszego zdania to takie rzeczy sie zdarzały na samym początku bo byłem wtedy jeszcze chudzielcem gimbusę a w tym wieku pogarda, bójki i zaczepki to standard przecież.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).