Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 269 / 3 / 0
W tym tygodniu zrobię maczanę 1:30, ale będę jej nie używał do 27 czerwca, bo wtedy dopiero kończy się mój detox i mogę balować. We wstępnym założeniu chciałbym, żeby starczyło jej dla mnie na dwa tygodnie palenia. A może być ciężko, bo wyczuwam ostry ciąg :*)
cannabacchus
  • 191 / 14 / 0
Ja zrobiłem 1:20. Zajebiście idzie sie tym upalić w takim stężeniu :cool:
Jak na razie to z Pb najlepsze kanna jakie paliłem :cool:
Uwaga! Użytkownik MagnumPI nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 142 / 1 / 0
1:10 na fake hashu i jest git trzy osoby jedną lufą zajebane, wolno się spala i dużo buhów nic dodać nic ująć cool.
Doświadczenie powiększa naszą mądrość, nie zmniejsza jednak naszej głupoty.
Uwaga! Z decyzją poczekaj na radę bardziej doświadczonych.
  • 109 / 3 / 0
MagnumPI pisze:
Ja zrobiłem 1:20. Zajebiście idzie sie tym upalić w takim stężeniu :cool:
Ile buchów potrzebowałeś do tego upalenia?
"Ćpałeś coś?" - najczęstsze pytanie, jakie słyszę będąc trzeźwym. Kontakt : przypadek2cp(at)protonmail.com
a stamtąd już możemy przejść na jakiś szyfrowany komunikator
(na komunikatorze [h] wiadomości znikają zanim zdążę je odczytać :D)
  • 191 / 14 / 0
Ja to pale z 3-4 buchy duze z wielkiej faji i za godzinke znowu dopalam.
Ale ja to przejarany jestem juz strsznie tymi maczanami zrobiłem teran kolejne 20g :D:D
Szykuje sie ciekawy miesiac :)
Uwaga! Użytkownik MagnumPI nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 112 / 5 / 0
cos lipny sort jest aktualnie bo nie dosc ze kolor zolty to i rozpuszczalnosc zerowa wiec nie idzie maczanki zrobic w zaden sposob ;/
Uwaga! Użytkownik tokarz19 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / / 0
Ćpaki, znalazłem niepokojącą dyskusję na Niebieskim Światełku. Ktoś potrafi się odnieść albo skomentować?

http://www.drugs-forum.com/forum/showth ... p?t=203000

I od razu:

http://www.medycynaileki.info/6/Pochodn ... noliny.htm

EDIT: tu coś jest, chyba jedyne w sieci jak na razie. Najwczesniej w poniedziałek spróbję złapać to z baz uniwerku. Chyba, że ktoś ma na zbyciu 40 dolców lub inny dostęp do tego artu?

http://link.springer.com/article/10.100 ... 013-0182-9
  • 269 / 3 / 0
Siedzę pokarany przed kompem i chciałbym tylko napisać, że maczana 1:25 jest mocna i kozacka. Zajebiste jest to kanna, dużo spokojniejsze niż aemka, akb czy tam ur. Z chęcią dopalił bym do tego trochę jotwuhy 018 albo 307. Wczoraj była dobra akcja jak kumpel po długiej przerwie zrobił wapo tego właśnie BB-22 i do tego trochę PB-22 też wapo i mieliśmy z nim lekki problem. Ale potem bez problemu wsiedliśmy z nim w auto i wróciliśmy bezpiecznie do domu 70km, przechodząc podczas tej trasy pozytywnie kontrolę drogową %-D
cannabacchus
  • 18 / / 0
jaka ma wydajnosc ten bb ?zrobilem maczanke 1:20 i praktycznie nie moge sie tym upalic
  • 269 / 3 / 0
To może jakaś lipa z sortem? Ja mam 1:25, palę lufę i jest kara, dość intensywna.
cannabacchus
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.