Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 269 / 3 / 0
W tym tygodniu zrobię maczanę 1:30, ale będę jej nie używał do 27 czerwca, bo wtedy dopiero kończy się mój detox i mogę balować. We wstępnym założeniu chciałbym, żeby starczyło jej dla mnie na dwa tygodnie palenia. A może być ciężko, bo wyczuwam ostry ciąg :*)
cannabacchus
  • 191 / 14 / 0
Ja zrobiłem 1:20. Zajebiście idzie sie tym upalić w takim stężeniu :cool:
Jak na razie to z Pb najlepsze kanna jakie paliłem :cool:
Uwaga! Użytkownik MagnumPI nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 142 / 1 / 0
1:10 na fake hashu i jest git trzy osoby jedną lufą zajebane, wolno się spala i dużo buhów nic dodać nic ująć cool.
Doświadczenie powiększa naszą mądrość, nie zmniejsza jednak naszej głupoty.
Uwaga! Z decyzją poczekaj na radę bardziej doświadczonych.
  • 109 / 3 / 0
MagnumPI pisze:
Ja zrobiłem 1:20. Zajebiście idzie sie tym upalić w takim stężeniu :cool:
Ile buchów potrzebowałeś do tego upalenia?
"Ćpałeś coś?" - najczęstsze pytanie, jakie słyszę będąc trzeźwym. Kontakt : przypadek2cp(at)protonmail.com
a stamtąd już możemy przejść na jakiś szyfrowany komunikator
(na komunikatorze [h] wiadomości znikają zanim zdążę je odczytać :D)
  • 191 / 14 / 0
Ja to pale z 3-4 buchy duze z wielkiej faji i za godzinke znowu dopalam.
Ale ja to przejarany jestem juz strsznie tymi maczanami zrobiłem teran kolejne 20g :D:D
Szykuje sie ciekawy miesiac :)
Uwaga! Użytkownik MagnumPI nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 112 / 5 / 0
cos lipny sort jest aktualnie bo nie dosc ze kolor zolty to i rozpuszczalnosc zerowa wiec nie idzie maczanki zrobic w zaden sposob ;/
Uwaga! Użytkownik tokarz19 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / / 0
Ćpaki, znalazłem niepokojącą dyskusję na Niebieskim Światełku. Ktoś potrafi się odnieść albo skomentować?

http://www.drugs-forum.com/forum/showth ... p?t=203000

I od razu:

http://www.medycynaileki.info/6/Pochodn ... noliny.htm

EDIT: tu coś jest, chyba jedyne w sieci jak na razie. Najwczesniej w poniedziałek spróbję złapać to z baz uniwerku. Chyba, że ktoś ma na zbyciu 40 dolców lub inny dostęp do tego artu?

http://link.springer.com/article/10.100 ... 013-0182-9
  • 269 / 3 / 0
Siedzę pokarany przed kompem i chciałbym tylko napisać, że maczana 1:25 jest mocna i kozacka. Zajebiste jest to kanna, dużo spokojniejsze niż aemka, akb czy tam ur. Z chęcią dopalił bym do tego trochę jotwuhy 018 albo 307. Wczoraj była dobra akcja jak kumpel po długiej przerwie zrobił wapo tego właśnie BB-22 i do tego trochę PB-22 też wapo i mieliśmy z nim lekki problem. Ale potem bez problemu wsiedliśmy z nim w auto i wróciliśmy bezpiecznie do domu 70km, przechodząc podczas tej trasy pozytywnie kontrolę drogową %-D
cannabacchus
  • 18 / / 0
jaka ma wydajnosc ten bb ?zrobilem maczanke 1:20 i praktycznie nie moge sie tym upalic
  • 269 / 3 / 0
To może jakaś lipa z sortem? Ja mam 1:25, palę lufę i jest kara, dość intensywna.
cannabacchus
ODPOWIEDZ
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.