Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 46 / / 0
Ja schodzilem z dawek i mi tak zostało z 0,7 co godzine. Ale jest jakos tak.. Szaro.
  • 35 / / 0
Schodzenie z dawek, zmniejszanie ich częstotliwości i suplementy.
+ krople walerianowe, melisa, alko
I najważniejsze co mi pomaga to ch***, sedatywny sort, aż nie chce sie tego pic i po odstawieniu zauwaza sie ostry detoks calego organizmu.
I po tygodniu wcale nie jest tak szaro w trzezwym zyciu;]
You are what you think you are;)
  • 75 / 1 / 0
barror i jak teraz u ciebie sytuacja?
  • 40 / / 0
zalezy ile sie pije, ja potrafilem z dnia na dzien coraz wiecej az tak bylo kolo 20-30 dziennie, to pilem az sie skonczylo, gdzie na ostatni dzien 4 gdzie zasnalem, 2 dni normlane odzywianie, duzo cukrow i mialem stan gdzie sie budzilem potrafilem wyskoczyc z wyrka, gdzie wczesniej sile tylko by sie przewrocic i rano by sie otworzyly , zawsze mi jakos w cholere mocy i motywacji normalnie ukrytej daje :D ale 2 dni przemoeczone lekko i juz normalna egzystencja, trzeba znalezc inny motyw zamiast lapania pompki i do sloika czy co tam ;d ja chwile tabake walilem a potem jadlem batony taka misje ale działała
  • 934 / 12 / 0
padderak pisze:
Schodzenie z dawek, zmniejszanie ich częstotliwości i suplementy.
+ krople walerianowe, melisa, alko
I najważniejsze co mi pomaga to ch***, sedatywny sort, aż nie chce sie tego pic i po odstawieniu zauwaza sie ostry detoks calego organizmu.
I po tygodniu wcale nie jest tak szaro w trzezwym zyciu;]
Bez obaw nie zapowiada się aby miał wrócićw najbliższym czasie ten trefny sort. Zrodło pochodzenia tego szitu ma już nomalny GBL w sprzedaży.
  • 147 / 2 / 0
Mija 18 godzin od ostatniej polewki pierwsze kilka godzin to katorga, drgawki, okropne chęć na dorzucenie (ciąg 15dni ~ 500ml). Na noc uśpiłem się klonami i alko. Ale dzisiejszy dzień jest wyjątkowo nudny. Kompletna amotywacja. Czym można jeszcze zastąpić benzo na sen( Nie chce spaść z deszczu pod rynne) ? Po samym alko nie usnę. Te krople walerianowe faktycznie są takie dobre? Melisa na mnie nie działa. Mam też lekką zmianę kolorów i chyba mniej ostry obraz ale to pewnie przez benzo. A może rispolept się tutaj nada?
Jestem jeszcze ciekaw ile to może trwać? - Po 6miesięcznym ciągu 24/7 trwało to max 1tydzień. Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam.
  • 1180 / 5 / 0
Te parę razy możesz kloniaki wziąść na odstawkę nic się nie stanie, chyba, że miałeś już wcześniej intensywne epizody z benzo... Po 50h będzie już dużo lepiej.
  • 147 / 2 / 0
Ogólnie mam to benzo tylko po to żeby wyjść z giebla. Nie podoba mi się ich profil działania. Mam też delikatne halucynacje to normalne? czasem kątem oka coś zobacze, ale wczoraj były mocniejsze zaraz po odstawce .Mówisz, że po 50 godzinach będzie lepiej, to idealnie zacząć nowy tydzień w końcu wolny.
  • 1180 / 5 / 0
To pykaj kloniaki w takim układzie do woli. Na sen do tego trochę alko (bardzo się synergizują w kwestii nasennej). Halo to norma na odstawce.
  • 147 / 2 / 0
Dzięki. A co będzie dobre w trakcie dnia bo kloniaki ładuje tylko na sen. Teraz zjadłem ok. 70mg Trampka, chociaż to dzięki GBL odstawiłem wszystkie opio. Coś co mi poprawi samopoczucie i lekko ogarnie
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.

Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka

Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.

Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.