Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 257 / 5 / 0
Ja 4 i 8mg i jest ok.
Uwaga! Użytkownik Grippin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 934 / 12 / 0
Co masz na myśli jakiś bad trip czy zwyczajnie przesadzona dawka tej tryptaminy? Na bad tripa na pewno pomoże bo się uspokoisz, na przedobrzenie pewnie wq jakiś tam sposób też, Mniej będzie trzęsło i fizycznie lepiej się zrobi. A jeżeli chodzi Ci o to żeby wytrzeźwieć po prostu szybciej przy za duzej dawcce to na jakieścuida bym nie lkiczył, szybciej jakiśranowy stymulant zabije psychodeliczne zagubienie.
Z założenia wszystko możesz zrobiić, a zależne jest to tylko od ilości przyjętego benzo, odpowiednio wysokie dawki położą Ciebie oraz każdy bad trip i lekkie przedawkowania, jeslli już nic lepszego nie umiesz wykombinować
  • 677 / 1 / 0
stymulant na badtripa może chyba też bardziej zamieszać niż pomóc.
delikatny jestem na zwale.
  • 742 / 12 / 0
Dobre to benzo zjadłem 16mg do tego 450 kody i kilogram maku i jest pięknie <3, zobacze jak na sucho działa ale narazie sehr gut.
  • 183 / 1 / 0
Bez żadnej tolerki i dla osoby, która nigdy nie miała styczności z benzo, jaka dawka na 1 raz?
Uwaga! Użytkownik dzigit nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 677 / 1 / 0
w 4mg bym celował
delikatny jestem na zwale.
  • 1358 / 23 / 0
Poda ktoś info jak z dawkowaniem tego benzo w przeliczeniu na 10 mg diazepamu? Teraz 1 mg etizolamu zarzucam do pracy, gdy mam dużo stresów i działa naprawdę przyjemnie, detoks od klonów obniżył mi znacznie tolerancję i zastanawiam się, jaka dawka byłaby sensowna, żeby nie przegiąć, bo nie może być widać, że jestem naćpany %-D
http://www.lastfm.pl/user/Everett92
  • 742 / 12 / 0
Ten flubromek nie jest zły ale etizolam jest od tego zdecydowanie lepszy, o klonie nie wspominając. Po etizolamie czujesz się naćpany a po flubromku jest taka trzeźość. Działania sedacyjnego nie odnotowano, natomiast daje sobię radę z fobiami, lękami itp Odnotowano takżę frustrację, poddenerwowanie i agresje przy większych dawkach niż 8mg.
  • 1358 / 23 / 0
O, to zaskoczyłeś mnie, bo tak patrząc na wypowiedzi tutaj i na innych forach to widzę zachwyt nad flubromkiem, nawet opinie są, że to najlepsze benzo, jakie istnieje, więc pewnie się i tak skuszę, ale raczej testowo w mniejszych ilościach. Ja po tym 1-2 mg eti nie czuję się naćpany, a raczej spokojny i delikatnie spowolniony, ale takiego wrażenia ućpania nie miałem, choć pod pracę chętnie spróbowałbym bardziej trzeźwego flubro, na ten moment najbardziej odpowiedni profil działania z tego, co piszesz, więc dzięki za odpowiedź ;)
http://www.lastfm.pl/user/Everett92
  • 742 / 12 / 0
A może wała dostałem? Jak wasze pillsy wyglądają, małe żółte coś jak rutinoscorbin z przedziałką na pół, po włożeniu pod język rozpada się w pył w 5 sekund, bez smaku? Zostały mi 3 piguły wezmę 2 szczury laboratoryjne i zrobię testy jeden flubromka dostanie drugi placebo, szczury oczywiście nigdy benzo nie jadły ;).
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.