Dział służący informacji na temat zmian w prawie – proponowanych, jak i wprowadzonych w życie.
ODPOWIEDZ
  • 2466 / 16 / 0
Myślę że po jakimś czasie ludzie i tak przywykną do tego o ile nie będzie za dużo medialnych szopek o zgonach bo wtedy to huj.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 99 / 3 / 0
White_Power pisze:
Myślę że po jakimś czasie ludzie i tak przywykną do tego o ile nie będzie za dużo medialnych szopek o zgonach bo wtedy to huj.

Aż chce się nawyływać: Ludzie zachowajcie odpowiedzielność i nie ćpajcie do oporu :old:
Mało tego że sami zejdziecie, to innym zabawe do grobu weźmiecie :finger:
  • 39 / / 0
a wiec ciesze sie niezmiernie bo znowu zaczalem "interesowac" sie tematem RC dlatego chcialem miec jakies potwierdzenie odnosnie delegalizacji... dzieki przyjacielu i milego zycze
http://hyperreal.info/talk/befreerc-t42192.html
  • 657 / 8 / 0
PROJEKT USTAWY o zmianie ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii, ustawy o Państwowej Inspekcji Sanitarnej oraz ustawy o odpadach.

Odpady... hehe
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 128 / 8
No, czyli o przeciwdziałaniu narkomanii, PIS i narkomanach. Są monotematyczni ;p
  • 6221 / 444 / 12
Światowa Komisjo ds. Polityki Narkotykowej - wybaw nas ode złego
„Hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 2466 / 16 / 0
Od piekła, ognia i socjalistów

Uchroń nas Panie.
  • 1817 / 109 / 0
czy znasz ktos dokladna date delegalizcji?bo ze takowa nastapi to jest pewne,a jak niewiecie to moze wiecie gdzie takie informacje moge zdobyc,nie wiem na stronach sejmu,misnisterstwa zdrowie sprawiedliwosci,no nie wiem a to chyba nie sa informacje tajne.prosze o pomoc bo nie wiem gdzie szukac.
  • 2466 / 16 / 0
Z tego co wiem nie ma jeszcze daty tylko we wrześniu ogłoszono to do konsultacji społecznych. Pewnie jak data się pojawi to można oczekiwać wyprzedaży w RC Shopach.
  • 550 / 3 / 0
Z niecierpliwością czekam na te uśmiechy, rzesz narkomłodzieży ucieszonych z kupienia AMki za bezcen, w przeddelegalizacyjnych wyprzedażach
[ external image ]
Uwaga! Użytkownik AstralWalker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.