Alprozolam daje również pojebane realistyczne sny.
Po cipaczu jest też coś takiego ala sny na zejściu.
Kiedyś też stosowałem Ilex Guyase. Po kilku dnia poprawiała pamięć i kolory snów ale bez LD.
POZDRO!
Zazwyczaj nie mialam tak realnych snow, ale to co mi sie snilo 2 dni temu nie przebije reszty snow. Byl strasznie realistyczny, czulam sie po przebudzeniu jakby to sie stalo wczoraj.
Byly to czasy Oswiecimia. Spotkalam jakiegos chlopaka, ktory mi sie zupelnie nie podobal jednak on sie we mnie strasznie zauroczyl. Chcialam go unikac, ale on zaczal mnie przesladowac. Pratycznie na kazdym kroku czulam jego obecnosc. On byl wszedzie, nawet u mnie w domu. Dlatego postanowilam przeszukac jego DOM/pokoj. Rozgrzebywalam wszystkie rzeczy, jak zajrzalam do szafki znalazlam tam duzo opakowan Antidolu XD. Niczego konkretnego sie nie dowiedzialam wiec postanowilam sie stamtad zmyc. Poszlam na miasto, znowu sie pojawil. Na jakis czas zniknal mi z pola widzenia. Obrocilam sie, nie bylo go. Przeszlam 5 krokow a onw yskoczyl i zaczal mnie gonic z nozem, no to proste ze zaczelam spierniczac. Obudzilam sie na drugi dzien w tym snie juz w domu realnym, czulam sie cala poobijana. Doczolgalam sie do lustra i moje przemyslenia sie sprawdzily XD pamietam, ze powiedzialam cos w stylu 'łoo ja zyje'. No i skapnelam sie, ze zostalam zgwalcona :emo:
Sny są nie tylko świadome, są też realistyczne i zawierają element dodany, tzn potrafią zaskoczyć.
DMAE w ogóle jest fajne.
Inną substancją w tym celu jest Aniracetam, w ogóle wiekszość nootropów poprawiających pamięć i koncentracje jest dobrych na LD.
bywa ok, ale jeszcze nie jest
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.