Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Czy angrybrads1 jest wjebany?
Jest na maksa
149
64%
Jeszcze nie jest, ale będzie
38
16%
Jest taka szansa, ale jednak mu się uda niewjebać
22
9%
Nie jest i nigdy nie będzie
25
11%

Liczba głosów: 234

ODPOWIEDZ
  • 3205 / 176 / 0
lepiej niż cały ten wątek działa to

http://gryniueloziom.wrzuta.pl/audio/6a ... -_gbl_diss

pozdrawiam Czarnego :)
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 565 / 7 / 0
Dobry kawalek, jakze prawdziwy. Az mi sie przypomina moment, w ktorym juz wyszedles z ciagu, juz po delirce, jest takie dziwne uczucie, jakby to GBL byl trzezwoscia, a trzezwosc gieblem.
Feel free. Of me.
  • 13 / / 0
Siema

Mam zamiar sprawdzić to cale GBL. Chce tym zastąpić alko które to niestety pije prawie codziennie.

A pije alko żeby być bardziej śmiałym, i żeby ręce mi nie latały (fobia ciężka + drżenie samoistne). Te przykre objawy znikają po 2-3 piwkach.

Czy GBL tez tak będzie na mnie działał ?. Do GBL mam zamiar dołożyć paroksetyne 40mg/d.
  • 78 / 1 / 0
Fobie wyeliminuje (przynajmniej chwilowo). Pamiętaj - że to nie lek.
♪♫♪ harmony (: ♪♫♪
  • 55 / / 0
przesadzacie, zrobiło się dawno temu dwie butle po 100ml i jest rok przerwy
protest przeciw nowemu layoutowi - naprawa lub stary, innego wyjscia brak!
  • 42 / 1 / 0
mozliwe ze byl rozcienczony...;) ale wg klepa porównywalna do klepy do alko jak sie zastanowic na przestezeniu czasu...;) Dziś sobie załatwiłem grzyby.... ;p
Uwaga! Użytkownik Bocianos nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1934 / 108 / 0
Mr R mowisz ze to nie lek ? a ja myslalem ze to lek, tak jak organizacja FDA ktora wpisala GHB na liste lekow kontrolowanych :D
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 338 / 2 / 0
angrybrads1 pisze:
Mr R mowisz ze to nie lek ? a ja myslalem ze to lek, tak jak organizacja FDA ktora wpisala ghb na liste lekow kontrolowanych :D
nie w rękach ćpuna.
  • 124 / 7 / 0
Crystal_Extasy pisze:
Siema

Mam zamiar sprawdzić to cale GBL. Chce tym zastąpić alko które to niestety pije prawie codziennie.

A pije alko żeby być bardziej śmiałym, i żeby ręce mi nie latały (fobia ciężka + drżenie samoistne). Te przykre objawy znikają po 2-3 piwkach.

Czy GBL tez tak będzie na mnie działał ?. Do GBL mam zamiar dołożyć paroksetyne 40mg/d.
Albo się leczysz, albo ćpasz – tyle w temacie. Idź do psychiatry, zacznij porządną terapię – także psychologiczną – bierz leki i nie rozpierdalaj sobie mózgu dragami, wódą i giblem. Wszystko to dodatkowo obciąża układ nerwowy i tylko tłumi lęki – potem z odbicia pojawiają się silniejsze. Tak więc nie warto.
  • 78 / / 0
Ok dzięki za wszystkie wypowiedzi. Dokształciłem się jeszcze w innych wątkach i forach i zdecydowałem się spróbować :D
Żeby się nie wpierdolić od razu w ciąg wezmę od kumpla 2ml. Tylko czy to dobra dawka na pierwszy raz ? walić 2ml czy 1,5? 1,7 ?
Uwaga! Użytkownik extremevir nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.