31 października 2013astralnykutas pisze: Witajcie,
Czy kurkuma splyca fazę (3-MMC)?
Kiedys słyszałem, że ma wpływ na aetylocholinę i w ten sposób reguluje ilość m. In. serotoniny, splycajac fazę. Czy to prawda?
na pewno minimalizuje psychiczną zjebe do naprawde minimum. Co do spłycania haju - no mozesz odczuwać delikatniej faze, jednak nie jakos specjalnie znacząco
Dobrej jakości olej (jaki?), do niego papryczka chili czy tam pieprz i kłącze kurkumy.
Macerować (ile?), przecedzić. Powinno znośnie się przyswajać bez durnego trzymania pod jęzorem, ot łyżka na pusty brzuch. Jak myślicie?
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
W takich śmiesznych dawkach nie ma ryzyka. Ja swego czasu szamałem 6x większe dawki od Ciebie i jedynie stymulanty potrafiły działać mocniej (dotyczy to też efektów ubocznych), co można skorygować zmniejszając dawkę. Na wszelki wypadek tak właśnie zrób. Uważaj natomiast ze wszelkimi substancjami działającymi na serotoninę w mocny sposób i/lub wielokierunkowo - poczytaj poprzednie posty.
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
zalać wszystko woda wysoko zmineralizowaną (np Muszynianka) w jakiejś większej szklance np 330ml dokładnie wymieszać i wypić :cheesy:
Ten mix jest silnie serotoninowy (bez ryzyka ZS) czuć tez dopamine oraz znacznie lepsza pamieć(np przypominają się wspomnienia z dzieciństwa) oraz dzięki majstrowaniu przy histaminach masz bardzo dużo energii :-D
Mix skomponowany na podstawie badan Johnyha i również polecany przez niego
Zapodany rano po śniadaniu działa cały dzień :finger:
Peak = maksymalne działanie substancji
U mnie pojawia sie w ciągu 10min. Pisze o tym bo sam zawsze lubie rzeczowe informacje.
Zamieniłem ostatnio łyżeczki na łyżki takie do zupy i faktycznie działa mocniej. Dzięki tej kurkumie zaciekawiłem sie innymi przyprawami, musze poobczajać te imbiry i inne cynamony.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.