Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 934 / 12 / 0
ja palę na mesh'u już dobre pół roku, ogólnie są to atomizery typu genesis, zwinięta siatka ze stali nierdzewnej którą należy zaoksydować robi tu za sznurek i niej nawijasz grzałkę. Problemem może być to że takie atomizery nie są raczej przeznaczone do baterii typu ego, bo nie ustawisz tego atomizera na takiej baterii, a finalnie ją tylko spalisz, pomijam już to że są one często sporych gabarytów i na ego wyglądało by to jak maczuga jakaś. Pod mesh najlepiej jakiegoś moda mechanicznego kupić, albo vv, tylko to są koszty często większe niż takich zestawów startowych , bo poza samym modem trzeba jeszcze jakieś aku i ładowarkę kupić. Popal kilka miesięcy na trych co masz sprzętach, jeśli ci to odpowiada i chcesz na to wydawać kolerjne pieniądze, wtedy można myśleć o zakupie moda itd Samo działanie takiego atomizera daje dużo przyjemności, dymi jak lokomotywa, daje dobry snak itp
  • 597 / 2 / 0
Meshe się zużywają? I czym różni się atomizer genesis od tradycyjnego? Ogarnę wcześniej niż później, jak już rzuciłem analogi to chcę, żeby to wszystko działało właśnie tak, jak mi się podoba. Wiem, że wszystkie informacje są w internecie, ale skoro jest tu taki temat, to warto by i tutaj się znalazły i głównie z tego powodu o to pytam.
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 54 / / 0
pytanie o olejki, ja pale tylko te z trendy bo tanie i ma ktos porownanie ich z innymi?
  • 597 / 2 / 0
Nie paliłem nigdy. Teraz blue mist CML - niezły. Kup baze + aromat, najtaniej wychodzi i robisz jaki chcesz. Ei mam pytanie, wiem że da się robić olejki z THC, czy dało by się zwyczajnie dodać roztworu z np. AM-2201 do olejka? W jakiej temp. waporyzują się te syntetyki? Nie zajdzie jakas reakcja? wydaje mi się to zbyt piękne żeby było prawdziwe, pewnie nie jest tak prosto. ;)
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 42 / / 0
Czy ktos z was ma cos takiego po e-papierosie jak kaszel...w sensie.....wstaje z rana umyc twarz...nagle zbiera mnie wykrztusnie na kaszel ...cos chce z siebie wyrzucic...a tu nic....w sumie to wogole ciezko wydac z siebie cos jak kaszlniecie...bardziej to jest wyduszenie....te opary musza sie jakos osadzac...nie jest to smola jak mamy w przypadku papierosow (brazowa flegma odkrztusna).
  • 11 / / 0
Mam dokładnie to samo. Kaszel, ale jakby nienaturalny. Jednakże wolę to, niż ten smród analogów z ust i na ubraniu.
  • 1188 / 5 / 0
Ja mam często straszne napady kaszlu w nocy, mama mi powtarza, że to od e-papierosa, ale ja sama nie wiem czy to prawda.
  • 79 / 2 / 0
Dzieki temu zaprzestalem palic. Naprawde polecam. Nie ma co sie truc tlenkiem wegla itd. A te tanie efajki z allegro czy innych sklepow sa ok. Mam swojego za 35zl i drugi miesiac jest ok, nawet grzalki nie wymienialem tylko mylem
  • 79 / 2 / 0
Polecam. Dzieki temu juz nie pale
  • 46 / / 0
Polecam CarmelMocha od bluemista, dla mnie mistrzostwo swiata :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG

Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.