- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Ale jednak! Ogółem rzuciłam kodę, ale gdybym miała ją brać, to z pewnością łączoną z gandzią! Tyle energii i..cóż.. napalenia się na mojego mężczyznę nie mam zawsze;)
Przyznam, że to chyba przez to, że kodeina jest dla mnie nowością, więc nie ogarniam wszystkich aspektów jej działania. Ostatnio brałem i dopaliłem innym trochę ziołem, i było spoko.
Po prostu nie lubię chyba być podwójnie przymulony: ciężką indicą i kodą. A jak zapaliłem bardziej pobudzające zioło, to było ok.
Kwidron pisze:Po przyłączeniu zioła do kodeiny ma się zbyt dużo myśli, nie można się skupić. Może to ja tak mam, ale lubię cieszyć się przez chwilę tą samą myślą, a nie cieszyć się nie wiadomo z jakiego powodu. Ogółem, zielsko psuje ten błogi stan po kodeinie)
scalono
URB-597 10mg podjęzykowo + po 2h 300mg kodeiny. Sedacja taka sama, jak po 300 kody, ale efekty antydepresyjne przyjemnie podbite. Wydaje mi się, że wyrzut histaminowy został zredukowany. Kolejne bardzo miłe kombo.
ale na skrecie, mj to tragedia, jak nie ma objawow fizycznych to pomaga, fakt, ale jak juz zaczynaja sie bole, to tylko pogarsza sytuacje (moj najgorszy skret byl wlasnie po mj, nie polecam nikomu
Daruj sobie b-k RC, zrób własnego ketona :finger:
Przepis doszlifowany w 2012/2013, już od dawna nie biorę kota i nie zamierzam
I jeszcze przy h i kodzie w tym miksie wzrasta niesamowicie libido- u płci pięknej z pewnością..ale to raczej znany fakt..
Po fencie..tragedia- chociaż może w małych ilościach byłoby dobrze, lecz wygląd i mój i mego ukochanego tragiczny- co to robi z twarzą............ :-|
Z buprą też miło:)
Zabawne czytać swojego jakże starego posta w tym wątku, gdzie to "rzuciłam kodę", a teraz pisać o takim syfie :-/
(Lecz niedługo to potrwa.. :retarded: )
Na oba środki średnia-słaba tolerancja.
KORBA, aż musiałem się położyć. Gdy już ległem, pojawiły się pełnowartościowe nody. :D
AKB48 w ogóle ma potencjał do miksów z opio równy marihuanie. Wkrótce spróbuję z innymi (koda, PST, tramal, może bupra).
Jak zwykle mam po takim czymś zwykłą śmiechawkę to po tym miksie nogi nie chciały chodzić. Byłem w junglii, widziałem coś czego DXM nigdy mi nawet nie dał... Możliwe, że sulfogówno wpływa na wchłanianie się THC?
Dodam, że zamiast 1 minuty ładowało mi sie z 5.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.