ODPOWIEDZ
  • 1167 / 13 / 0
w tej cenie lepiej kupić etkata czy etylo?
  • 2428 / 90 / 0
etkat to stymulant bez euforii , a etylon to euforyczny bieda-keton ^_^
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 267 / 0
Po porażce z brązowym sortem dorwałem etylon w postaci białego proszku. 250mg, pojawiła się namiastka euforii, błogość, zero stymulacji. Działa bardzo krótko, w ogóle słabe to jest, tylko miksy.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1450 / 18 / 0
Aby dodać lekkiej stymulacji niektóre osoby dodawały-chyba w nosek- po 30-50mg pentedronu na 300mg etylonu.

PS. Bigos Ty się wypowiedz. Jesteś na chwilę obecną największym weteranem E1. ;)
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 1450 / 18 / 0
The Light pisze:
Ooo nawet nie wiesz jak mnie cisnęło żeby dorzucić pentedronu, mam jednak zasadę że nigdy nie miksuję testując nowy sort lub substancję. Mam wrażenie, że to będzie dobre połączenie.
Też trzymam się takiej zasady. Ale jeżeli masz usnąć na peak'u to myślę, że tak 50'tka nie wpłynie na trip.

• 536 / 3 / 0
330mg oral na pierwszy raz będzie si?

Przerwa 2dni po długim ciągu na etylofenidacie wystarczy czy postarać się chociaż o tydzień.
Ostatnio zmieniony 13 maja 2012 przez M864, łącznie zmieniany 1 raz.
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 397 / 3 / 0
Jeśli biały sort to będzie si. Wiadomo, że lepiej poczekać, ale przekonuje Cię to? I tak pewnie zarzucisz. Ja bym tak zrobił :D
  • 1450 / 18 / 0
M864 pisze:
330mg oral na pierwszy raz będzie si?

Przerwa 2dni po długim ciągu na etylofenidacie wystarczy czy postarać się chociaż o tydzień.
Etylofenidat chyba nie wchodzi w tolerancję krzyżową z b-k. 330 em gie :nuts: będzie ok. Zrób sobie tydzień. Nie chodzi tutaj o przerwę i tolerkę, ale raczej o regenerację dopaminki. Będziesz brał jakiś dopaminowy stymulant? Pena czy etkata... po E1 mocna senność występuje.
Ostatnio zmieniony 14 maja 2012 przez C9H13N, łącznie zmieniany 1 raz.

• 1179 / 9 / 0
To ma to jakąś przyszłość czy nie?
Uwaga! Użytkownik pyzg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1450 / 18 / 0
gzyp pisze:
To ma to jakąś przyszłość czy nie?
Etylon? Myślę, że tak. Według opinii Bigosa wynika, że w przeciwieństwie do M1, etyl wywołuje większą psychodelę i odrealnienie w stosunku do stymulacji. Metylon miał również psychodelę i lekkie odrealnienie, ale stymulacja powodowała, że byłeś w stanie wyryć koryto w ziemi od łażenia- tak było w moim przypadku. Nie lubię mieszać RC, ale tutaj bez jakiegoś dopaminowego stymulanta daleko nie pojedziesz. Feta/meta, buff, etkat(może metkat) czy peniu w niewielkich ilościach pomogą, nie zmieniając działania bk-MDEA.

ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.