Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 2334 / 9 / 0
Modyfikowany Bigos pisze:
Jebnijcie se mixa z 25C-NBOMe tutaj kurwa nie ma opcji żeby ktoś dojebał że słaba euforia była ^_^ zarzucałem 25C-NBOMe po peaku 6-APB co poskutkowało nawrotem euforii ale bardzo podbitej - euforia przygniatała dosłownie aż sie boje pomyśleć co by było gdyby peaki sie nałożyły %-D
Ile wrzucałeś tego 6-apb i 25C (i jak)? Ja myślałem, żeby na samym początku peaku 6-apb (170mg) wrzucić na dziąsło 0,8mg 25C. Bardziej mi zależy na euforii, empatii i stymulacji, niż na psychodelicznych efektach- te chciałbym raczej ograniczyć. 25C nie działa na mnie zbyt mocno, jeśli o to chodzi, ale nie wiem jak to przy miksie będzie wyglądać. Powiedz mi jak serce na takie combo zareagowało.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 1951 / 15 / 0
Co myślicie o miksie 4-FMA+6-APB? Nie kłuciłoby się ze sobą? Jak euforia? Czy fma nie zabije empatii?
  • 415 / 3 / 0
Dojadałem 4-FMA do 6-APB. Odmóżdżyło mnie totalnie.
Choć to może przez wcześniejsze uszczuplenie zapasów serotoniny...

Osobiście nie widzę sensu mixowania.
  • 1951 / 15 / 0
Tylko ja nie chciałem dojadać, a zjeść razem. wtedy pewnie zupełnie inaczej by było. chyba że nie...
  • 415 / 3 / 0
Bardzo możliwe. Jednak APB działa dłużej niż FMA i dla mnie FMA może zniszczyć przyjemne zejście benzofuranu. Jednak jeżeli chodzi Ci o połączenie peaków, to tak, może być ciekawie. ;-)
  • 2428 / 90 / 0
4-FMA też ma zajebistą empatie więc raczej o to nie masz się co martwić.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 15 / 0
a nie jest to przypadkiem imao? żeby mi się w połączeniu z benzofuranem krzywda nie stała.
  • 61 / 1 / 0
69plateau pisze:
a nie jest to przypadkiem imao? żeby mi się w połączeniu z benzofuranem krzywda nie stała.
a nie lepiej dolac gbl-ka ? przeciez wpadniesz i dam Ci troche
  • 2428 / 90 / 0
Na chuj mu GBL? jak On szuka rozpierdalającej Euforii i Empatii :*)
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 15 / 0
A rozpuszczalnik chyba zbije euforyję serotoninową trochę i zdecydowanie spłyci zabawę. A pozatym za krótko działa.

A z zaproszenia skorzystam :P
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.