Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Czy dragi pomogły ci poczuć własne poczucie wartości
1 tak po bombie zapominam o wszelkich kłopotach jak ręką odjął.
14
16%
2 To jest na krótką metę
46
52%
3. Po ćpaniu łapie doły
11
12%
4. Mam wyłożone na życie codzienne.Niech będzie to będzie
18
20%

Liczba głosów: 89

ODPOWIEDZ
  • 640 / 6 / 0
sieka pisze:
a ja ciągle wale postem może jakis jest w tym problem
Kurna ja to napisałem?Nie czaje co jest grane.Pewnie ja tylko na fazie.Krótko żeby nie spamować:
Dragi mogą przynieść odprężenie,relax tylko żeby rozwiązać jakiś problem trzeba myśleć konstruktywnie.
Mogą być natchnieniem,weną to w przypadku twórczych intencji może nawet bardziej artystycznych tylko gdy życie sie skupia wokół ćpania to jest niekonstruktywne.Dlatego trzeba coś robić działać,wykorzystać ten stan albo jako ładowanie akumulatorów albo w konstruktywny lub twórczy sposób.Jak masz doła zdystansowanie sie do siebie prochami lub za pomocą medytacji może pomóc.
Od Ciebie zależy jaką obierzesz drogę naturalną czy chemiczną.Jeśli potrafisz wykorzystać ten stan w pełni to może być nawet z pożytkiem dla Ciebie.Nie jesteśmy dziećmi wiemy że to niezdrowe i w jakiś tam sposób się na nas odbije.Pytanie czy wliczone to jest w koszta.Każda używka osłabia koncetracje lub jej dopomaga.Trzeba wiedzieć jak stosować co i na co żeby nie zrobić z siebie menela czy debila.
ODPOWIEDZ
Newsy
"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Marihuana w sortowni jednej z firm kurierskich

Na początku stycznia 2025 roku funkcjonariusze Referatu do walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Bielsku-Białej, we współpracy z funkcjonariuszami Śląskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Katowicach, przechwycili paczkę zawierającą ponad 1,4 kg marihuany. Narkotyki zostały ujawnione na terenie magazynu logistycznego jednej z firm kurierskich działających na terenie kraju i pochodziły ze Stanów Zjednoczonych.