Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 28 / 1 / 0
Przekopując internet natrafiłem na taki oto temat na reddicie:
https://www.reddit.com/r/Drugs/comments ... with_less/

Czy ktoś próbował takiego lub podobnego miksu? Używając jakich substancji obecnie dostępnych dla ogółu da się uzyskać taki efekt?
Do MDMA dojść obecnie nie mam, a to brzmi dość obiecująco %-D
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[ external image ]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • 448 / 14 / 0
Testowałem, nawet na szerokim gronie, za czasów legalności. Efekt moim zdaniem zajebisty, ale jednak inny od MDMA. Działanie Molly jest specyficzne i zaryzykuję stwierdzenie, że nie do podrobienia, choć na chwilę obecną w wielu tabsach może być nadal 5-MAPB i mniej doświadczeni użytkownicy tego nie ogarniają.

Z tego miksu wyjątkowe było właśnie 5-MAPB. homet w małej dawce dodawał euforii, empato i lekkiej psychodeliczności, a fluoroamfa była przydatna by się nie rozlewać (zarówno 2fa jak i 2fma się tu sprawdzały, osobiście wolałem 2fa z dorzutką). 5-MAPB jest już nie do dostania, w darknecie są resztki za absurdalne kwoty. Zamienników brak i na takowe się nie zapowiada.

Podsumowując. Miks nie imituje MDMA, ale jest zdecydowanie warty spóbowania. Znam sporo ludzi, którzy wolą piątkę od molly i równie sporo wolących klasyk. Niestety mówimy tu cały czas o wersji w jakiej został podany, więc na chwilę obecną temat nieaktualny. Brak jest sensownego zamiennika dla którejkolwiek z bazowych substancji, bo nawet nadal legalne fluoroamfy są słabo dostępne.

Na chwilę obecną, jedyny miks z dostępnych rzeczy, który idzie w tym kierunku, to MDAI + 4-HO-MiPT, opisany w tym samym dziale w temacie "rc-flipping". Jako stims może dodałbym do tego HEX-EN. Cena tej całej zabawy przekracza jednak koszty dobrego MDMA, nawet po dużej przebitce.
  • 1329 / 59 / 0
Uriel napisał jak jest. Opisany tam miks z pewnością jest przyjemny, ale nie odda dokładnych efektów MDMA. Trochę dziwi mnie 2-FMA w tym miksie, M działa leniwie i pluszowo, prędzej porównałbym to do kodeiny, niż do stimów.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 720 / 12 / 0
Co w z tym MDMA tak ? MDMA to zabawka w porównaniu do np. 6apb albo mix 6apb+5apb. 5MAPB było takie troche nijakie, aczkolwiek dośc podobne do MDMA. Z ketonów Również 3mmc było całkiem podobne jeżeli chodzi o rodzaj euforii "na ciele" ale tutaj znowóż trzeba było dobrać odpowiednie dawki tegoż katynonu; i oczywiscie było w tym troche szybkosci typowej dla styumlatnów.Reasumując nie rozumiem kompletnie o co wam chodzi z tymi odpowiednikami MDMA skoro są bez porównania lepsze substancje, które niszczą ja (MDMA) na miazge. Jadłem wiele razy MDMA w krysztale jak i w dskonałych kołach.Ale jak widać mit dalej żyje - co dla niektórych MDMA to najlepszy euforyk..

EDIT: Nie jadłem MDAI ale z tego co ludzie opisują to nada sie do tematu doskonale, ewentualnie w mixie z jakąs amfetaminą w małej dawce.

Pozdrawiam
  • 1151 / 230 / 7
Nie mam MDAI ale mam 4-Me-2-AI, który też jest bardzo rozleniwiający.
Sniffem w połączeniu z ekstraktem kanny (takiej roślinki) dawał stan trochę podobny do 3-MMC. (OSTROŻNIE! Zaczynać od małych ilości. Kanna podobno jest SRI.) Ogólnie uznaliśmy efekty za słabe ale nie przetestowaliśmy większych dawek.

Więc tak, serotoninergik połączony z dopaminergikiem może być ciekawym zastępstwem dla MDMA, ale z legalnych obecnie substancji to ciężko mi mówić o czymś ciekawym, zwłaszcza że w stimach nie siedzę.

DXM używany nie za często, potrafi na 1-2 plateau pokazać stymulację i empatogenność.

A kiedyś to 5-MAPB + 3-MMC było fajne :)

Aha, i w większości przypadków lepsze efekty (lepsze - dla fanów empatogenów) uzyskamy oralnie a nie sniffując.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 310 / 5 / 0
MDMA z buprenorfiną co uważacie ? Potrzebna pilna odp z góry dzięki ^^
  • 6189 / 439 / 12
@LufaRulez: NIE POLECAM
buprenorfina najwyraźniej działa serotoninergicznie. Ciężko mi określić jaki dokładnie ma profil, ale mieszanie z releaserem/inh.w.zwr. serotoniny to miks, który nie jest przyjemny i może być niebezpieczny.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 310 / 5 / 0
Dobra to dzisiaj sobie odpuszczę ale czy 5 mg przyjęte wczoraj koło 19 po dziąsło będzie bardzo przeszkadzać jak dzisiaj zjem pixe?
  • 260 / 3 / 0
Z feta mi mix pasuje, ale muszę przed MDMA przyjąć, no i nie za dużo. Brakuje wtedy tego rozleniwienia, lepiej na imprezy pasowało. Kiedyś wjebalem 4Mmc fetke i jednego dropsa, mefa najwięcej dorzucalismy. Nigdy mi tak mordy nie powyginalo
  • 60 / 1 / 0
No cześć

Od paru dni biorę Aribit, jest to arypriprazol. Jest to lek, który dostałem od psychiatry na wyciszenie urojeń i stabilizację nastroju.
No i teraz, gdy najmniej ważne zostało już napisane, chciałbym napisać o tym najważniejszym :rolleyes:
Czy mogę łączyć ten neuroleptyk z MDMA? Jest możliwe, że za około 2-3 miesiące sytuacja będzie wymagać tego, abym wziął emkę.
Przed braniem odstawić na ok. 2 tygodnie leki czy po prostu wziąć więcej MDMA?
abcdefghjkl
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.

Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli

Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.