- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
https://www.reddit.com/r/Drugs/comments ... with_less/
Czy ktoś próbował takiego lub podobnego miksu? Używając jakich substancji obecnie dostępnych dla ogółu da się uzyskać taki efekt?
Do MDMA dojść obecnie nie mam, a to brzmi dość obiecująco
[ external image ]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Z tego miksu wyjątkowe było właśnie 5-MAPB. homet w małej dawce dodawał euforii, empato i lekkiej psychodeliczności, a fluoroamfa była przydatna by się nie rozlewać (zarówno 2fa jak i 2fma się tu sprawdzały, osobiście wolałem 2fa z dorzutką). 5-MAPB jest już nie do dostania, w darknecie są resztki za absurdalne kwoty. Zamienników brak i na takowe się nie zapowiada.
Podsumowując. Miks nie imituje MDMA, ale jest zdecydowanie warty spóbowania. Znam sporo ludzi, którzy wolą piątkę od molly i równie sporo wolących klasyk. Niestety mówimy tu cały czas o wersji w jakiej został podany, więc na chwilę obecną temat nieaktualny. Brak jest sensownego zamiennika dla którejkolwiek z bazowych substancji, bo nawet nadal legalne fluoroamfy są słabo dostępne.
Na chwilę obecną, jedyny miks z dostępnych rzeczy, który idzie w tym kierunku, to MDAI + 4-HO-MiPT, opisany w tym samym dziale w temacie "rc-flipping". Jako stims może dodałbym do tego HEX-EN. Cena tej całej zabawy przekracza jednak koszty dobrego MDMA, nawet po dużej przebitce.
EDIT: Nie jadłem MDAI ale z tego co ludzie opisują to nada sie do tematu doskonale, ewentualnie w mixie z jakąs amfetaminą w małej dawce.
Pozdrawiam
Sniffem w połączeniu z ekstraktem kanny (takiej roślinki) dawał stan trochę podobny do 3-MMC. (OSTROŻNIE! Zaczynać od małych ilości. Kanna podobno jest SRI.) Ogólnie uznaliśmy efekty za słabe ale nie przetestowaliśmy większych dawek.
Więc tak, serotoninergik połączony z dopaminergikiem może być ciekawym zastępstwem dla MDMA, ale z legalnych obecnie substancji to ciężko mi mówić o czymś ciekawym, zwłaszcza że w stimach nie siedzę.
DXM używany nie za często, potrafi na 1-2 plateau pokazać stymulację i empatogenność.
A kiedyś to 5-MAPB + 3-MMC było fajne :)
Aha, i w większości przypadków lepsze efekty (lepsze - dla fanów empatogenów) uzyskamy oralnie a nie sniffując.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
buprenorfina najwyraźniej działa serotoninergicznie. Ciężko mi określić jaki dokładnie ma profil, ale mieszanie z releaserem/inh.w.zwr. serotoniny to miks, który nie jest przyjemny i może być niebezpieczny.
Od paru dni biorę Aribit, jest to arypriprazol. Jest to lek, który dostałem od psychiatry na wyciszenie urojeń i stabilizację nastroju.
No i teraz, gdy najmniej ważne zostało już napisane, chciałbym napisać o tym najważniejszym :rolleyes:
Czy mogę łączyć ten neuroleptyk z MDMA? Jest możliwe, że za około 2-3 miesiące sytuacja będzie wymagać tego, abym wziął emkę.
Przed braniem odstawić na ok. 2 tygodnie leki czy po prostu wziąć więcej MDMA?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.