Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1195 / 221 / 32
@MamHCV I magia wraca po tych dwóch tygodniach? %-D
Spoiler:
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 38 / 5 / 0
To ile trzeba zrobić przerwy? Rok? Bo z DXM to dziwna sprawa jest bo działa to w sumie jak sobie chcę przynajmniej na mnie. Raz mocniej, raz słabiej ale zawsze mniej więcej działa.
Uwaga! Użytkownik MamHCV nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1195 / 221 / 32
Przeczytałeś cały ten wątek? Krótki jest ;) Przeczytałeś inne tematy jak

post1049490.html#p1049490

post3293298.html#p3293298

?

Ile trzeba zrobić przerwy? to zależy, bo
Spoiler:
Jednym wróciła na tripa dwa, innym nigdy nie wróciła. Temat jest złożony i nie ma jednej odpowiedzi.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 1037 / 242 / 0
Skoro w DXM brak już tego czegoś co dawało na początku, średnio do 50 tripów, trzeba się przeżycić na arylcykloheksaminy które przywrócą magię jeszcze na długo i w porównaniu do skoków ubocznych zjadania tylu tabletek z bromem, później masa krostek na ryju, skutki uboczne arylek są śmieszne.
  • 3491 / 573 / 1
A wg mnie to DXM właśnie redukował niedoskonałości cery, pod tym względem to przeciwieństwo speeda i ketonow
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1195 / 221 / 32
100% racja, mi nawet osoby z otoczenia mówiły po tripach na aco, że jaką świeżą i ładną cerę mam.
  • 1 / / 0
Siema, pisze drugi raz ten tekst bo wcześniej nie w tym dziale co trzeba, a więc, u mnie DXM przestał działać chyba bezpowrotnie. Próbowałem greffruta , czyli kropkę z nasion grejfruta przez tydzień przed zapodaniem deska, do tego kilka grejfrutów kilka godzin przed tripem i nic. Wychodzi na to że problem nie tkwi z cyp3a4, a możliwe że w cyp2d6, ma ktoś jakie pomysły jak indukować cyp2d6? bo z tego co czytam to jest to enzym nie indukowany. Wątpię żeby to była tolerancja bo nie brałem DXM kilka lat, ani też za mała dawka bo pierwsza była 450,600,900,1200 w odstępach tygodniowych. Dodam jeszcze że inne leki też nie działają np. antydepresanty, jak i leki opioidowe, a kiedyś to normalnie hulało. Będę wdzięczny za jakąś podpowiedź . Z góry dzięki.
ODPOWIEDZ
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.