[Kodeina - Wątek Ogólny]
Cierpliwość jest gorzka, ale jej owoce są słodkie. Bynajmniej mam taką nadzieję ;)
[Kodeina - Wątek Ogólny]
Dziś podejście 4.
[Kodeina - Wątek Ogólny]
Przynajmniej tak jest u mnie...Hatifnat Ty to masz zaparcie(albo bedziesz miał buhahah), nie dajesz za wygraną, na mnie koda zadziałała za 1 razem, 150mg w dodatku wypite na raty bo się cykałem, hehe. Mam nadzieje że bedziesz zadowolony z cierpliwości. A może zarzuć wiekszą dawke? może wtedy klepnie.
Wyrabianie receptorów wyrabianiem, ale organizm jest nieprzewidywalny i różnie to bywa.
[Kodeina - Wątek Ogólny]
Spróbuję 150mg jeszcze z 3-4 razy, jeżeli dalej będzie bez efektów, to podskoczę do 200mg. Właściwie, to ostatnio robiłem ekstrakt 300mg na dwie osoby i ja wziąłem więcej niż kompan, a i tak efektów nie było.
Co do zaparcia - na razie, na szczęście mnie omija.
W enzym nie wierzę, bo to chyba dość rzadki przypadek. Zmarnuję jeszcze paręnaście złotych, jeżeli dalej nie będzie efektów - no to cóż. Nic na siłę.
[Kodeina - Wątek Ogólny]
Hatifnat pisze: Wczoraj piłem na pełen żołądek, a i tak potem chciało mi się jeść.
Spróbuję 150mg jeszcze z 3-4 razy, jeżeli dalej będzie bez efektów, to podskoczę do 200mg. Właściwie, to ostatnio robiłem ekstrakt 300mg na dwie osoby i ja wziąłem więcej niż kompan, a i tak efektów nie było.
(...)
Dla osób, które biorą pierwszy raz (o ile są zdecydowane, świadome konsekwencji i pewne, że koda jest dla nich, (wszystkim pozostałym proponuję dać sobie spokój z opiatami)), które biorą pierwszy raz i nie do końca obczajają, jak to jest z wyrabianiem receptorów, proponuję taką rozpiskę]Składniki: 2 opakowania thiocodinu, dwa antidolu 15
Warunki: pusty żołądek, co najmniej 2h od ostatniego posiłku, a najlepiej rano, przed śniadaniem, jeść najwcześniej pół h po spożyciu.
Dzień | Dawka
1. | 4 tabletki thio (60mg)
2. | 6 tabletek thio (90mg)
3. | 10 tabletek thio (150mg)
4. | przerwa
5. | ekstrakcja z 2 opakowań Antidolu 15 (~300mg)[/m]
Jak ktoś się boi wskakiwać od razu na 300, można też zrobić ekstrakcję z 15 tabletek antka a nie 20 (225mg), ale ponieważ prawie zawsze przy pierwszej ekstrakcji coś się powylewa, wychlapie, wsiąknie w filtr czy zmarnuje w jakikolwiek inny sposób, nie ma to raczej sensu.
Jak na kogoś w miarę dobrze zadziała już 150 mg z thio (znaczy poczuje, że jest działanie, i nie takie bardzo delikatne), to może próbować zostać na tej dawce. Szczególnie, jeśli jest delikatną, szczupłą, filigranową dziewczyną ;) A jeśli jeszcze ładną i na dodatek z wrocławia, to najlepiej jak się zgłosi do mnie na prywatne konsultacje :D
[Kodeina - Wątek Ogólny]
Hurra, diese Welt geht unter
[Kodeina - Wątek Ogólny]
[Kodeina - Wątek Ogólny]
Hurra, diese Welt geht unter
Być może faktycznie mam ten upragniony przez wszystkich high metabolism, do tego wcześniej brałam morfinkę (doustnie i w małych dawkach, działała dobrze od pierwszego zażycia), ale i tak uważam, że dla osoby o średniej wadze, 150mg to wystarczająca dawka by sprawdzić, czy i jak działa. Po co od początku nakręcać tolerancję? Rozpiska jacoka super, przy okazji minimalizuje ryzyko jakiegoś hiperwyrzutu histaminowego, bo pierwsza dawka to taki test uczuleniowy. Zasugerowałabym jednak 1-2 dniowe przerwy (przerwy to moja obsesja, na której jak dotąd dobrze wychodzę ;-) ) oraz set&settings: spokój. Wśród ludzi łatwo przeoczyć pierwsze w życiu opiatowe ciepełko.
Trzeba też do znudzenia powtarzać: nie spodziewajcie się, że po kodeinie wyskoczycie z butów, nawet jeśli zadziała prawidłowo.
[Kodeina - Wątek Ogólny]
Aha, na przestrzeni czasu sposob działania się zmienił.
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.