Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Zmiany ścierwa
Dobra, bez zmian
102
10%
Chujowa, lecz zawsze taka była
169
17%
Była dobra, ostatnio poziom spadł
388
38%
Była chujowa, ale ostatnio się poprawiła
78
8%
Nie zauważyłem żadnych zmian
42
4%
Jest popierdolona, robi rozpierdol w czaszce, i działa nie jak fryta
230
23%

Liczba głosów: 1009

ODPOWIEDZ
  • 333 / 12 / 0
ale ale Panowie... :-) Co za kraj? Bardzo Piękny :-) -Polska ,czy temat się popsuł, różnie z tym bywało , można by powiedzieć że kiedyś było lepiej chociaż mnie się wydaje że to nadal kwestia tylko i wyłącznie ludzi na "górze" bo tak samo kilka lat temu można było dostać gówno jak się wzięło od niepewnej osoby tak samo i teraz. A jak koleś daje jakieś mieszanki to może by tak z niego zrezygnować? niema się co na siłę uszczęśliwiać..a takie akcje jakie zauważył u siebie autor to też mi się chyba zdarzały nawet niewiem czy lepsze kapy nie odchodziły czasami...gdzieś o tym pisałem -smsy wysyłane i odczytywane od byłej przez całą noc a rano zajebana morda i fakt że nic nie przyszło ani też nic nie wysłałem...
( %-D ) czy to są haluny...moim zdaniem raczej indywidualne odchyły zaprutego umysłu-luz ;-) będzie dobrze.
<<<La Fete Continue..>>>
  • 42 / / 0
Chyba rzeczywiscie tak jest jak mowi WhiteMan46... wystarczy dobrze poszukac i brac z pewnego zrodla zeby material byl dobry. I nie ma co sie klocic. Czasy, w ktorych "na osiedlu" krazyl material, po ktorym po setce latalo sie 24h juz dawno przeminely a stalo sie to miedzy innymi za sprawa tego, ze sie kindercpuny i "plebs" dorwaly za material. Dodajcie sobie do tego nasza mentalnosc i macie odpowiedz... Kupcie sobie z byle jakiego zrodla waissa w Holandii i za 10 euro/sztuke bedziecie mieli dokladnie taki material jaki byl u nas kilka lat temu. Holendrzy nie musza walkowac, nie maja tego we krwii;] Najlepsze co mozecie dostac w polsce to zazwyczaj zmiksowany z taka kreatyna w tabletkach, ktora latwo zbic w grude material o mocy rzedu 40%. Chyba ze macie kontakt bezposrednio do wytworni, wtedy o ile dobra macie szanse rozowiotki fosforian amfetaminy o mocy max 80%.
U nas w miescinie jakosc towaru ostatnimi czasy sie znacznie poprawila, z tego wzgledu, ze kilka osob podlapalo dobry kontakt a konkurencja od "tynku z soda", czym nas raczyli przez kilka lat powoli odpada;-)
  • 333 / 12 / 0
kurwa dlaczego mi te jebane świnie na górze zabraniają mi walić kresek...towar dobry krąży po Polsce tylko że przez te kurwy niedługo nic konkretnego nie będzie wychodziło na światło dzienne ..ciągłe przypały.. :wall: co to ma być do huja!! spokojnie ćpać mogą chyba tylko psy na komendzie...oni tam zawsze mają zajebistą jakość :motz:
Co za kraj? kraj jak każdy ale ludzie nim rządzący to mi wyglądają na kurwa mega debili , zero pojęcia o czymkolwiek ...jeszcze ta cała pożal się boże "milicja" kurwa stróże prawa :wall: .... kiedy tu wreszcie dotrze cywilizacja i ci ludzie zauważą że samymi zakazami nic nie zdziałają?!
POSIADANIE 1 GRAMA JAKIEGOKOLWIEK DRAGA POWINNO I MUSI ZOSTAĆ ZALEGALIZOWANE!!! i zarabiajcie sobie nawet na tym debile , wyjebane mam na to!! .a oni jeszcze dopalacze pozamykali...uuaaaaaaaahhhhhhh!!!! idę po wódkę niema przebacz,co za dzień :#:
<<<La Fete Continue..>>>
  • 474 / 10 / 0
dokładnie white maaan ale czaisz juz tyle czasu pewnie to robisz , ja tez i wiele wiele innych na nielegalu ze huj ja mam wyjebane na to przywykłem do zycia z samarka z czyms zawsze w kieszeni hehehehehe karany nie byłem. kurde słonce u mnie wyświeciuje zajebiscie, ostatnio waliłem w klamke z soboty na niedziele. czyly ok 5-6 dni temu, jaram cały czas niezmiennie i spaliłem niedawno sie i te słońce teraz to jak wpierdalam jogurt i pije wyjebista nescafe nawet reklamy na youtube ogladałem z lat 80 z ameryki, zaraz odpale papierocha westa, musze wyjsc na ganek bo w domu nie ma palenia i huj, wiem ze wyjde pózniej tez na jakies buchy i tak to wyglada moi drodzy.
  • 333 / 12 / 0
no ja wiem o czym mówisz też niby karany nie jestem..ale kurwa nie w smak mi to co dzieje się dookoła, wczoraj to już typowy zwałek był na karku i stad ta nerwica a tam się dowiaduje .... :motz: i zen ic bo ..hm. takie akcje rozwalają psyche chyba gorzej niż mega ciągi, stary ja zielska to już nawet nie dotykam bo mam jakieś dziwne kapy później typu że wszyscy są tajniakami i zaraz będą mnie zawijać...poza tym wiesz, opcja że Cię zgarną może być niewielka ale jednak jeśli co jakiś czas powtarza się sytuacja gdzieś tam i o tym sie dowiadujesz to pot cieknie w autobusie jak zły a ty wysiadasz na najbliższym przystanku bo wole drzec z buta swoimi sciezkami i dotzrec [pozniej ale dotrzec na miejsce a nie na 48..kurwa nie ogarniam tego już chyba.. n
"zima przed telewizorem reszta roku jak w amoku" haha %-D ostatnio cos mnie napadło i zacząlem ćwiczyć na fazie %-D Westy palisz? ja mam dzisiaj jakieś niewiadoomego pochodzenia zamykane w samarce takiej jak swego czasu zielone nosilem sobie :cool: tez by mnie chyba zamkneli za takie cos posiadanie, ale zajebista pogoda dzisiaj..ale dopiero nocą sobie wyjde..dopiero wtedy w tych jebanych ciemnosciach gdy za kazdym drzewem chowają sie potwory dopiero wtedy czuje sie bezpiecznie i wychodze na patrol okolicy..kurwa jest dobrze :-) na samotne bezsenne noce proponuje stare polskie fimy %-D .... ewentualnie pasjansa.pozdrowienia dla tych co byli wczesniej i beda pozniej, no i dla tych ktorzy tera z tez ^_^ kurwa ..zajebalbym teraz z wami ..szkoda ze to illegall..ale i tak bym zajebal kreske z Burkiem potem byśmy się na jakieś suczki może wybrali i było by git jest tak :yay: :-)
<<<La Fete Continue..>>>
  • 109 / 1 / 0
Hm. Wsunąłem dziś ładną półę, i muszę powiedzieć, że jakościowo jest dobry, a i nie mieszany z jakimś syfem, bo urobiło tak, jak powinno %-D Mam nadzieje, że chociażby przez dłuższy czas taka ściera będzie na mieście.
  • 927 / 5 / 0
U mnie od miesiąca jest chujnia z białkiem. Co prada jest, ale takiego gówna to dawno nie widziałem. Ostatnio mnie tym kumpel poczęstował i po półce na dwóch było słabo i krótkoie. Na domiar złego temat jest z drobinkami szkła i ledwno co pachnie amfetaminą. Tak więc stwierdziłem, że szkoda mi zdrowia na taki syf i przerzuciłem się na metkatynon.
Ma on swoje zalety, np. jest bardziej euforyczny od fuki, ale słabiej spiduje i faza jest dość krótka...
Ale największy + to to, że wiem co jem bo sam sobie go pichce :-)
  • 474 / 10 / 0
szczerze to ja w swojej karierze nie spotkałem sie nigdy jeszcze z spidem wymieszanym z drobinkami szkła, nigdy. w sumie pare razy dostałem jakis szajs wymerdany z hujwieczym ale to dawno temu jeszcze świerzak byłem, teraz to zawsze dobre drugs hehehe. jak sie robi to co robi i dobrze sie to robi to nie moze byc inaczej :D noo kreski, kurwy, ścieżki, jointy konserwy muzyka bez przerwy you know what im talking about.
  • 333 / 12 / 0
yeah :cheesy: ... ja tam od wczoraj znowu mam w głowie Heaven...i how we gona learn to fly.. :-D .po raz kolejny odpowiem z chęciom wielko -jak? a normalnie kurwa ,
a gosci chyba ostatnio pojebalo do reszty albo robia wietrzenie magazynów policyjnych bo idzie siła.niemozliwe zeby w centralnej polsce Number2 in Poland bylo gówno bo stamtżąd kiedyś płynął sprzęt do znajomego znajomego ktory mial znajomego łajtiego i on mi opowiedział to i owo...pozdr
..a byłbym zapomnial, temat tematu ze szklem budzi we mnie wspomnienia tak mniej wiecej 3 latka temu ..tak ,okolo 3lata ,-to ze jest ze szklem to nie uwlaszcza jego mocy Zapewniam Państwa, jeżeli ktoś to zrobił umiejętnie -szkło tzn ja słyszałem coś o bąbkach hoinkowych %-D ale ile w tym prawdy tego niewiem...ziomek sie smial tylko ze to mamy od dziadka mroza...-nic piękniejszego niż napierdalać za garażami bialutki proszek gdy na dworze mroz i ziąb ^_^
<<<La Fete Continue..>>>
  • 232 / 1 / 0
U mnie było ostatnio chujowo, towar sypany ze wszystkim: od proszku do pieczenia po porozgniatany Cipronex albo acodin albo jeszcze inne gófno
do tego jakaś afera na mieście uah..
No ale się uspokoiło i powiem, że mam podejrzenia, że dostaję coś lepszego niż 4 miesiące temu :retarded:
Uwaga! Użytkownik Tifaa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.