Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
(
U nas w miescinie jakosc towaru ostatnimi czasy sie znacznie poprawila, z tego wzgledu, ze kilka osob podlapalo dobry kontakt a konkurencja od "tynku z soda", czym nas raczyli przez kilka lat powoli odpada;-)
Co za kraj? kraj jak każdy ale ludzie nim rządzący to mi wyglądają na kurwa mega debili , zero pojęcia o czymkolwiek ...jeszcze ta cała pożal się boże "milicja" kurwa stróże prawa :wall: .... kiedy tu wreszcie dotrze cywilizacja i ci ludzie zauważą że samymi zakazami nic nie zdziałają?!
POSIADANIE 1 GRAMA JAKIEGOKOLWIEK DRAGA POWINNO I MUSI ZOSTAĆ ZALEGALIZOWANE!!! i zarabiajcie sobie nawet na tym debile , wyjebane mam na to!! .a oni jeszcze dopalacze pozamykali...uuaaaaaaaahhhhhhh!!!! idę po wódkę niema przebacz,co za dzień :#:
"zima przed telewizorem reszta roku jak w amoku" haha
Ma on swoje zalety, np. jest bardziej euforyczny od fuki, ale słabiej spiduje i faza jest dość krótka...
Ale największy + to to, że wiem co jem bo sam sobie go pichce :-)
a gosci chyba ostatnio pojebalo do reszty albo robia wietrzenie magazynów policyjnych bo idzie siła.niemozliwe zeby w centralnej polsce Number2 in Poland bylo gówno bo stamtżąd kiedyś płynął sprzęt do znajomego znajomego ktory mial znajomego łajtiego i on mi opowiedział to i owo...pozdr
..a byłbym zapomnial, temat tematu ze szklem budzi we mnie wspomnienia tak mniej wiecej 3 latka temu ..tak ,okolo 3lata ,-to ze jest ze szklem to nie uwlaszcza jego mocy Zapewniam Państwa, jeżeli ktoś to zrobił umiejętnie -szkło tzn ja słyszałem coś o bąbkach hoinkowych
do tego jakaś afera na mieście uah..
No ale się uspokoiło i powiem, że mam podejrzenia, że dostaję coś lepszego niż 4 miesiące temu :retarded:
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.