Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3854 / 316 / 0
Jebać stereotypy ziomy.
  • 333 / 12 / 0
dobrze powiedziane Procentee ! stereotypy-dla kretynów nie potrafiących dojść do jakiegokolwiek wniosku metodą poznawania, łatwiej żucić mięsem niż się poznać z daną osobą/ekipą i samemu ocenić jacy to ludzie jednak to kurewsko głupie. Nigdy nie oceniałem nikogo po tym że np wiedziałem że wali pali czy chla,-bo jak coś z tych rzeczy to już śmieć? Nie. poznanie takiej osoby pozwala faktycznie ocenić czy jest to faktycznie śmieć czy też osoba godna szacunku i mimo swego nałogu czy upodobania..A czy wśród ludzi którzy nic nie biorą , nie piją i w ogóle i w ogóle....czy wśród takich osób niema kurew, chamów i brudasów? są, i to każdy się zgodzi chyba. Ale przecież w TV czy filmie dokumentalnym o złym świecie nie pokarzą obywatela który pomimo braku nałogów żyje w chlewie i jebie na kilometr bo mu sie nie chce %-D bo na tym nikomu nie zależy-zresztą co by powiedzieli..a tak to wszystko jasne-bierze narkotyki no i się stoczył. Jedyne problemy które są mi bardzo znane i spowodowane przez dragi to problemy z jebanym Polskim prawem i tym że jak ćpasz Toś przestępcom i zaraz będą Cię zamykać :scared: -to rujnuje życie osobom biorącym!-prawo!,problemy z nim a nie joint albo kreska.Karany za dill czy posiadanie szybko pracy nie znajdzie
(mówię o normalnych osobach-bo takie pomimo pierdolonych stereotypów są wśród użytkowników dragów bo brać czy mieć nie znaczy leżeć na dworcu i straszyć swym wyglądem).
Jedynie Syfu nie lubię, NIENAWIDZĘ i tu nie żaden stereotyp- Ci dworcowi od igiełek powinni być sprzątani razem z osranym papierem z tych kibli w których ćpają.. i do których strach wejść bo podejdzie do Ciebie z igłą taki kretyn..:kotz: i o kasę żebrze! a jak nie dasz to Cię ukłuje.. :wall: i zmarnowane życie. Kiedyś zetknąłem się z tym syfem, jakbym miał gnata to bym ich skurwysynów wystrzelał,dla równowagi dodam że z bezdomnymi nie ćpającymi i nie pijącymi ale gnijącymi i tam starymi dziadami śmierdzącymi z daleka i rumunami wołającymi bo głodne i huj wie kim jeszcze każdym leżącym tam śmieciem zrobiłbym to samo.-Spierdalać do domów i tak syf robić a jak głodne to zapierdalać i zarobić na ten chleb!!
Nieważne co się bierze -śmiecia z siebie nie robić bo śmieci powinno się wypierdalać i utylizować by nie śmierdziały. Nikt mnie nie obchodzi dopóki jest w porządku a dworce oczyściłbym choćby i dziś-tym się powinny psy zająć a nie ganianiem o to że wale w domu fete na stoliku i nikomu nie wadze.haha %-D no to się rozgadałem...pozdrowienia dla całego Białego bractwa ;-)
<<<La Fete Continue..>>>
  • 192 / 1 / 0
Kiedyś zetknąłem się z tym syfem, jakbym miał gnata to bym ich skurwysynów wystrzelał,dla równowagi dodam że z bezdomnymi nie ćpającymi i nie pijącymi ale gnijącymi i tam starymi dziadami śmierdzącymi z daleka i rumunami wołającymi bo głodne i huj wie kim jeszcze każdym leżącym tam śmieciem zrobiłbym to samo.-Spierdalać do domów i tak syf robić a jak głodne to zapierdalać i zarobić na ten chleb!!
Sam śmierdzisz, nienawiścią do wszystkiego i wszystkich. A to fetor większy niż z dworcowych kibli. Nie pomyślałeś, że system ekonomiczny w wielu krajach, w tym i w naszym, funkcjonuje tak, że masa jest ludzi wykluczonych, a skoro są wykluczeni, to próbują jakoś umilić sobie wegetację?

Nie żałujcie bezdomnemu na denaturat. To jedna z tych ostatnich rzeczy, które mu jeszcze w życiu pozostały.

Prawda, że psują image wszystkim użytkownikom narkotyków, ale jak ktoś słusznie zauważył, gówno mnie obchodzi opinia 'porządnej' (tzn. zalkoholizowanej :P) części społeczeństwa.

Pisząc powyższe, nie mam tu na myśli tych pseudożebraków, o których się czasami słyszy jak policja przypadkiem takowych złapie, cisnących na tym kasę w zorganizowany sposób. Mówię o ludziach autentycznie przegranych, których zniszczyło życie. Kto jak kto, uważam, że ćpun powinien to rozumieć.
  • 333 / 12 / 0
Sam śmierdzisz, nienawiścią do wszystkiego i wszystkich. A to fetor większy niż z dworcowych kibli. Nie pomyślałeś, że system ekonomiczny w wielu krajach, w tym i w naszym, funkcjonuje tak, że masa jest ludzi wykluczonych, a skoro są wykluczeni, to próbują jakoś umilić sobie wegetację?
nie rozumiem dlaczego tak się burzysz kolego Kostycz, zarzucasz mnie że śmierdzę nienawiścią a mnie człowieku nawet nie znasz..hee, a porównywanie mocy smrodu i jego występowania się nie będę podejmował..nie znam się %-D
Chcą sobie życie umilić..a co ja mówię żeby sobie nie umilali? niech sobie robią co chcą nic mnie to nie obchodzi ale nie na dworcach i tego typu miejscach,ja czasem przypierdalam, czasem często i dużo ale to nie powód do robienia cyrku w takich miejscach-w domu czy jakichś melinach nie moja rzecz, ale nie tam. -sory, jak Ci obojętne czy Cie ktoś pierdolnie igłą z HIV em czy czymś to spoko, ale ode mnie niech się z dala trzyma to coś. :motz:
Mówię o ludziach autentycznie przegranych, których zniszczyło życie. Kto jak kto, uważam, że ćpun powinien to rozumieć.
podkreślam to że sam fakt że ćpają ludzie to mnie nie wzrusza, ani nic nie mówię na jakiś temat dopóki się z nim nie zetknę i mnie nie wkurwi. A kwestie żebraków i tym podobnych już Ci wyjaśniam. Wiesz dlaczego nie znoszę tych śmieci? bo kurwa są to wyrzutki opierdalacze i leniwe cioty. Przejrzyj gazety z pracą popatrz ile jest pracy, TYLKO TRZEBA CHCIEĆ PRACOWAĆ , a myślisz że jak ja nie mam to co ?kurwa idę na ulice i mowie "pany, dajcie " ?! nie kurwa,mówiłem już kiedyś o tym . Mnie nikt nie pomagał,a już na pewno nie dawał mi pieniędzy za to że sobie popatrzyłem w chmurki. To że ćpam to żaden argument żebym miał im pomagać w czym kolwiek, jeszcze po takim czymś?! chyba kulką między oczy,...ćpam.....oj no jasne,ale za swoje i nie w taki sposób-z umiarem-a jak ktoś nie umie się bawić to niech nie tańczy.proste.
Kostycz - spróbuj zrozumieć o co mi chodzi i dlaczego neguje to zjawisko,nie chciałbyś pewnie tego ani nikt by nie chciał i stąd moje nerwy. pzdr
<<<La Fete Continue..>>>
  • 634 / 4 / 0
W sumie opieranie sie na stereotypach to glupota, ale z drugiej strony fajnie o takowych poczytac jezeli nikt nikogo nie obraza :-)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.