Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 189 / 3 / 0
Ja miałem szczęście znalesc na wlasnej klatce schodowej dwie piguły, i calkiem niedawno 100 zł które wystawało sobie z bankomatu :D aha i jeszcze grama zioła które wpadlo za podszewke mojej kurtki i lezalo tam z pol roku. Bóg mnie kocha!!
  • 2876 / 99 / 0
wystające z bankomatu ? Bankomat nie połyka kasy z powrotem po chyba 30 sekundach ?
  • 550 / 3 / 0
Ja nigdy nic takiego nie znalazłem, ale kiedyś zgubiłem w lesie 1g dobrego zioła kupionego za ostatnie pieniądze :P W razie gdyby ktoś znalazł to walić na PW ;)
  • 48 / 2 / 0
kiedyś naprawiałem klientowi samochód i pod dzwignią od ręcznego hamulca pod taką klapką maskującą znalazłem ziółko i bletki, a ziółko okazało się bardzo mocne...
Don't you wanna go, on my U.F.O? Don't you wanna go, on my U.F.O? I went to the north pole, I went to the south pole, I stepped in a dark hole, I stepped in a hollow hole, They took me to an another world, a sub terrainian world, its called Agharta
  • 1474 / 15 / 0
Habibi pisze:
kodeina w postaci Antka w Matczynej apteczce. Jakieś sześć opakowań o.O
Kurwa będzie kolejna część 'Indiany Jones' :cheesy:

Ukradło to własnej matce i sie cieszy jeszcze cieszy z tego Japierdole :wall:

Ja osobiście znalazłem tylko raz jednego dolara różowego w sreberku zawinietego (Pod ławką na moim starym podwórku ;-) )
Ale że wolałem łykać czegoś co może być choćby czymkolwiek to dolarek poleciał do kanalizacji...

Ogółem to mam pecha do znajdywania a raczej "szczęście" do gubienia pfff
  • 394 / 5 / 0
Nigdy nic nie znalazłem :'(
  • 119 / 1 / 0
Ja też no ostatnio chery koko na klatce schodowej, ale wyjebałem to w pizdu ;)
  • 2644 / 41 / 0
wczoraj 2 dychy znalazlem!! :-D zadko cos znajduje ale no tyle sie o to modlilem zze w koncu sie stalo! :cheesy: :cheesy: cieszylem sie pol drogi a potem kupilem 2 paki aco i avio xD
  • 368 / 10 / 0
No i teraz te policyjne kurwy mogą się odpierdolić gdy mówimy że znaleźliśmy draga na ulicy bo to kurwa prawda. Nie jeden raz znalazłem zioło kasę i in ne pjerdoły huj im w kichę :kotz:
  • 145 / / 0
to się podziel :P
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.