Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 178 / 6 / 0
Ja tak sobie myślę, że JWH-210 które dostałem gratis do zamówionego bufedronu. Teraz już sobie innej kombinacji nie wyobrażam (kupować je same), ale trzeba tylko trochę poczekać według mnie ;p

Na początku wciągałem, odczekiwałem chwilę aż przeszło troszkę bolesne wejście i 20 minut później znowu to samo. No mówię sobie:"No fajnie lekko się chodzi. Nogi jak waty. Włączyłem muzykę, przyłączałem piosenki jak głupi. Aż w końcu poszło troszkę JWH-210 z miętą :P. Tak po godzinie od ostatniej dawki bufa. Jak już minęło tyle czasu, że nie ma sensu jeszcze dokładać i wtedy zajarałem.

Zrelaksowany, a jednocześnie pozytywnie nastawiony. Biorąc te dwie substancje powstaje synteza. Co to oznacza? Że biorąc te dwie substancje w wyniku czego dochodzi do pomieszania ich w naszym organizmie. Negatywne skutki które biorąc pojedynczo te rc to przy JWH-210 zbytna chęć spania, łatwo spowodować przynajmniej u mnie ogromną zamułę na kilka godzin. A przy bufedronie pomimo fajnego pobudzenia jest zbyt niska euforia porównując do innych środków. 210 zwiększa euforię, a bufedron nie pozwala zasnąć. Jest przyjemnie :)

Niedługo będę się przymierzał do pomieszania z pFFP. Z tego co czytałem w większości pozytywne opinie.
  • 347 / 6 / 0
Dołączam się do pozytywnych słów na temat miksu bufedron + a-PPP. I polecam spróbować tym co lubią testy. Fiftififti chyba optymalnie.
  • 2334 / 9 / 0
windykkk pisze:
Czyli bufedron w połączeniu z meopp daje radę?
Nie wciągaj meopp! Zjedz z godzinę przed ketonem 250mg piperazyny. Potem sniff ze 100mg bufedronu. Powinno być fajnie, chociaż bez fajerwerków.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 1 / / 0
Dzięki. Kurde, wcześniej widziałem że buf z MeOPP 80mg:80mg komuś zajebiście podeszło. Nie posieka nas ta ilość 250gm i 100mg?
  • 2334 / 9 / 0
Raczej nie. 80mg MeOPP to naprawdę mało. Przy 250+100 powinno być satysfakcjonująco, ale nie za mocno. Chociaż możesz zmniejszyć trochę dawki- powiedzmy 175 + 80. Ja bym jednak przymierzał się do mojej pierwszej propozycji.
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2011 przez blablab, łącznie zmieniany 1 raz.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 1959 / 56 / 0
Ja bym jeszcze troszkę GBLa dorzucił do tego.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 27 / 3 / 0
bufik+MeOPP to jest to czego szukałem od dawna .. :yay: ..

MeOPP skutecznie likwiduje przynajmniej w moim przypadku poddenerwowanie.. Wprowadza w relaks.. i działa lekko euforycznie.. Polecam.
  • 87 / / 0
A jak mix bufedronu z MPPP ????
tak w ilosci 1:6 ?
albo 1:2 ?

Bo mysle nad takim rozwiazaniem, co o tym myslicie? *(mppp to silniejsze alfa-PPP, z tego co sie dowiedzialem )
"Rzeczywistość to świadomy mega-fraktalny hologram.Samodoskonaląca się pętla struktur powielających się w nieskończoność."
  • 104 / / 0
Siemanko co sądzicie o mixie buf i mj. Siedze właśnie na lekcji zajebałem ok. 100 mg i nie wiem czy jeszcze wiaderka nie przyjąć co sądzicie?
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...