Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 60 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gulhul »
Jak wrzucałeś? Oba oralnie razem czy w jakimś odstępie czasowym? Czy miałeś jakieś problemy z nudnościami na wejściu?
  • 447 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: electrofreak »
ja jedynie piszę raport z badań niezależnej grupy ekspertów ;)
oba oralnie, razem rozpuszczone w wodzie
nudności brak (chociaż uboczne efekty fizyczne, właściwe psychiczne i nieogar były tak wszechogarniające i mocne, że być może wystąpiły, ale nie odnotowano), jednak po paru godzinach lekki ból żołądka, wątroby, jelit? prawdopodobnie na skutek ścisku wnętrzności i napiętych mięśni gładkich
sen praktycznie niemożliwy, mimo zażycia gbl przespano 2h z przerwami z powodu dziko walącego serca (występowało wciąż przy t+12h); jednak stan samego leżenia był przyjemny, relaksujący
jadłowstręt tak daleko idący, że praktycznie nie dało się wody pić (ścisk gardła), a sikało się całą noc i dość mocno odwodniło
następny dzień czuć wyraźnie dalej działanie pfpp - stan głębokiego chillu, mocnego odklejenia od rzeczywistosci, "czy to jest sen?", lekki banan na ustach, lekkie kwasowe wizuale, lekko powiększone źrenice - a jest t+16h...

refleksja:
w miksie metylon+butylon jest klimat mdma, ale nie ma treści fazy, tego zrozumienia, empatii itp.
po miksie pfpp+mefedron jest treść mdma, ale bez klimatu
być może dobre byłoby połączenie (w DUŻO mniejszych dawkach! tym bardziej że ewidentnie występuje synergia... być może pfpp jest lekkim IMAO?), ale chwilowo obiekt badany wciąż ogarnia się po psychodelii i z niej nie wyszedł, by myśleć o kolejnych eksperymentach
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2010 przez electrofreak, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
Polecam miks z MeOPP zamiast 4-MMC ;) Znajdziesz brakujący element ;)
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 447 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: electrofreak »
pójdzie jako następny

w swej głupocie badacze myśleli, że z 4-mmc i to oral będzie dużo bardziej lajtowo i ogarnięcie, a tego wieczora nie planowali dosłownie gwałcić mentalnie obiektu badanego - bardziej się chyba mylić nie mogli, :D swoją drogą ciekawe czemu tak mocno było... być może waga źle odmierzyła (ostatnimi czasy wariuje...) i pfpp było dużo więcej?
  • 347 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: unrealism »
Może taki dzień akurat. Synergizmu chyba nie wykazują. Coś tam tylko widziałem, że pFPP niby wydłuża działanie mefa. Ja tylko czekam aż mi się organizm "przewietrzy" i robię test pFPP+MeOPP, dawki odmierzone, odliczanie włączone ;)
  • 1951 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: 69plateau »
wiele osób wspominało że pfpp wzmaga działanie ketonów i do takiego samego efektu są potrzene zdecydowanie mneijsze dawki.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 294 / 5 / 0
matthiew666 pisze:
interesuje mnie mianowicie źródło mCPP, nie pytam o konkretne linki, po prostu chciałbym się dowiedzieć, czy widział ktoś tę substancję w polskich sklepach RC (osobiście jej nawet u kitajców nie widziałem).
w polsce chyba nie ma.
w chinach jest.
I guess time flies when you're havin' fun
So enjoy life, you only get one
  • 75 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Yto »
Planuję w tym tygodniu wykonać mały test pFPP+MeOPP. Do badań chętny jest też mój przyjaciel, jednak istnieje pewien problem. Kumpel ma przewlekłe zapalenie trzustki i co za tym idzie problemy z trawieniem itp. Więc pojawia się pytanie czy miks może być dla niego w jakikolwiek sposób niebezpieczny i powinienem mu kategorycznie odmówić czy może jednak chłopak może zaryzykować i spróbować np. trochę mniejszych dawek? Jak wygląda kwestia ciśnienia i tętna po pFPP+MeOPP? I czy przy tym mixie też występuję to nieprzyjemne uczucie chłodu podobnie jak przy samym pFPP?
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: fr4g0s »
Witam:)

Poprosiłbym o pare rad odnośnie pFPP i MeOPP , ponieważ bardzo zainteresowały mnie te substancje:)

1. Lepiej przetestować samo pFPP , czy odrazu moge połączyć pFPP z MeOPP?
2. Jaka dawna na pierwszy raz mixu tych piperazyn?
3. pFFP + mefedron... jaki stosunek ilośći tych substancji przy średniej tolerancji na 4-MMC i jak jest z dociąganiem Mefista po pFFP ?
4. Jak z samopoczuciem nastepnego dnia po tych mixach w odniesieniu do samego Mefa?

Dziekuje i Pozdrawiam ;)
Uwaga! Użytkownik fr4g0s nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 757 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: blueberry »
Yto pisze:
Kumpel ma przewlekłe zapalenie trzustki i co za tym idzie problemy z trawieniem itp. Więc pojawia się pytanie czy miks może być dla niego w jakikolwiek sposób niebezpieczny i powinienem mu kategorycznie odmówić czy może jednak chłopak może zaryzykować i spróbować np. trochę mniejszych dawek?
Czynnikami zwiększającymi ryzyko wystąpienia zapalenia trzustki są:

* Nadużywanie alkoholu,
* otyłość,
* kamica żółciowa,
* niedożywienie,
* przyjmowanie niektórych leków, na przykład cytostatyków, antybiotyków, hydrochlorotiazydu czy sterydów.
Chyba Ci nie trzeba tego tłumaczyć? Jak chce to niech ryzykuje ale to jest powazna sprawa..
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.