Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
solidna dawke metkata moglbym porownac do zubozonego dzialania minimalnej(jaakies 80 mg) dawki MDMA, bo jak juz wyraznie czuc ekstaze, to faktycznie, nie ma nawet co startowac do tej pluszowosci i rozplywania sie.
Moja prawdziwa ex miałem przywieziona z Amsterdamu lata temu i jezeli bywaja takowe jeszcze ze przez pare godzin spuszczasz sie kazdym kawałkiem swojego ciała to ja zapłace kazda cene i umre z rozkoszy :diabolic:
maryo pisze:Moim zdaniem metkat działa dłużej(chociaż to pewnie tylko sprawa podania), euforia odrobinę słabsza w porównaniu z mefem, ale za to bardzej do ogarnięcia, nie jestem taki "elektryczny" jak po mefie. No i kot nie powoduje takiego odmóżdżenia na fazie, faza jest jakby "czystsza" :-)
off top
Osobną sprawą w moim przypadku są odczucia po metylonie, kiedy jest zajebiście, ale załącza mi się mentalność 12 latka + zero asertywności :-p ...ale to wszystko tylko moje odczucia może bredze, w tej chwili jestem troche najebany :-D (kurwa już nie wiem którą edycję tego postu robię
Niebawem zrobię sobie kota i spróbuję go podać nosem;jestem ciekaw czy przyspieszy to wejście i czy w ogóle warto się tak z kiciem bawić. Jeśli wejście będzie lepsze niż mefedronowe to zwrócę honor... nosem oczywiście
Mefedron odkurzany rulonem na dwie dziury kładzie pitego
z checia bym sprobowal z ciekawosci kota nosem z drugiej strony(z ciekawosci;)) ale krystalizacja w domowych warunkach ,nie podejme sie raczej tyle co uwazyc troche przezroczystego marcepana potrafie uwarzyc ale jestem ciekaw ktokolwiek moze napisac jakies krotkie note z metkata sniffem czysty krysztal?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.