Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 28 / 1 / 0
też walicie wiadra do spania? :-p
  • 327 / 3 / 0
Kiedyś, teraz lolo lepsze ;)
  • 11 / / 0
Ja natomiast nie przepadam za takim miksem, ponieważ z jednej strony bym sobie potańczył, poruszał się, ale z drugiej siedzenie sprawia mi taką zajebistą przyjemność i tak na zmianę..
żyj tak, aby...
sami sobie odpowiedzcie.
  • 327 / 3 / 0
Przejebane jest to że po wladku trzeba 10 razy więcej wypić i wypalić ;/
  • 7 / / 0
no no , ciekawe teorie tutaj glosicie

mam dzisiaj maly dylemacik poniewaz ide na impreze i mialem sobie zapalic na niej 2 dobre sztuki , ale jakos tak wyszlo ze kolega stwierdzil ze odstapi mi polowe sztuki z fety za lufeczke ;] . Mam zamiar wciagnac sobie kreseczke a jak wszyscy goscie juz beda na miejscach to zapalic sobie lolka/wiaderko . Odstep liczmy 2-3 h . Dodatkowo od 2 tygodni jaram dzien w dzien i zauwazylem w ostatnich dniach ze mam duuuzo mniejsza faze niz zwykle . I tutaj male pytanie z mojej strony czy mozliwe ze nie wystarczy mi ziola (czytalem ze potrzeba go duzo jak sie robi taki mix, ale prosze zdefiniowac slowo duzo) albo faza bedzie po nim hujowo krotka/slaba

ps.co do mocy ziolka nie mam zastrzezen napewno mnie upierdoli tak do fety nie dokonca poniewaz przygode z feta zaczalem 2 dni temu ;]

[03 mar 2011, 22:31]
juz po imrezie i powiem ze mega zajefajny mix , fakt 2 sztuki mi wystarczyly ale palilem lufeczke z wiaderka , lolkow nie polecam . Do tego kilka browarow i mozna sie fajnie bawic . Kolega co prawda mowil mi ze moze wystarczy mi juz poniewaz wygladalem strasznie tak jakbym mial zaraz wykitowac jednak czulem sie rewelacyjnie i mialem ochote na wiecej wiedzac ze na 1000 % nie przyzgonie . POLECAM TEN MIX .
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2013 przez Cienista Marchewa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Scalono.
  • 203 / 7 / 0
pozytywnie widzę..

ale dla mnie feta + zioło to faza stracona..
Nocny Spamer
  • 381 / 5 / 0
Czy ja wiem.Dwa dni temu na melanżu raczyłem się barwami Lechii Gdańsk w akompaniamencie dwóch krówsk tequili no i oczywiście cytrynki i sól.Tolerancja na szur zerowa,za to na palenie bardzo wysoka.Na alko nie piszę,bo co za różnica-i tak nie działa.W każdym razie wg.mnie przezajebisty miks.Mega dużo energii z białego w połączeniu z całkowitym zatraceniem w zadowoleniu po palonku i chilloutowej czynności picia tequili,a to uwielbiam-bezcenne.Za to dzięki temu mam zakwasy całego pyska i nóg,cały czas latającą szczękę i dzień przeleżany w łóżku w chorobie na strasznym zjeździe do tego trzeźwy jak świnia aż do popołudnia oraz w depresji.Na szczęście nie byłem sam.; ) Ruszać się nie mogłem i do teraz ledwo zipie,ponieważ płuca też grubo przeciążyłem.Mimo to i tak uważam,że miks WARTY tych wszystkich negatywnych skutków.Na plus.
Pjątak Traxxas,Ty pewnie kumasz co mam na myśli. ;)
  • 182 / 1 / 0
Bardzo zajebisty mix, chociaż dwa razy w życiu pogorszył mi stan okropnie. Raz mi tak podbilo fujitsu, ze siedzialem pol godziny bez slowa czerwony na pysku i nie potrafilem ulozyc zdania. Ale to wyjatki potwierdzajace regule, palcie i wciagajcie tego wszyscy !
  • 357 / 3 / 0
według mnie do białego najlepiej palić z bonga. I trzeba regularnie dopalać, bo inaczej zostaje pobudzenie fizyczne od fety, ale jak to po paleniu główka się robi zamulona po jakiś 1,5 godz.. wtedy 2 dobre buchy z bonga i jedziemy dalej:)
  • 142 / / 0
prosty a zarazem bardzo fajny mix... pobudzenie i euforia od sniezku i do tego psychorozkminy od weedu :D ziele dobre na zjazd jest... mi to nawet zjazd na zielu podoba sie bardziej od samego ziela.
Jutro to też dziś, tyle ze jutro...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.