"Nie mogę znaleźć telefonu, wypierdoliłem go bo mnie za wcześnie obudził"
"Zbyt duża ilość świeżego powietrza cię zabija"
"<winda> poczekaj chwile zanim nacisniesz guzik umyje tylko rece - kfas
Miszczu@Koniowal pisze: "Wiesz na co mam teraz ochote? Spierdolic sie pozadnie buchem z dupy..." "Zbyt duża ilość świeżego powietrza cię zabija"
" nie jeździj rowerem po dachu bo łopata i tak się nie ogolisz"
"jestem dzięciołem ale ziemnym"
"ktoś mi serenadę śpiewa na klatce"
"potylica mi się otworzyła i mózg mi się wykukał"
Wszystko Marihuana xD
a i znajomy po DXM
"wojtek monitor mnie razi jak skarb w bajkach jak otwieram laptopa to sie z niegoo swiatło wydobywa zabija mnie" xD
Pozdrowienia Karollek xD
Ja chcę purpurowy rower!
Y - no ej ale..
Z - ej słuchajcie.
Y - no ej?
V - ej ale o co choo...
X - ...dzi?
lsd
is busy dying
"Ja nigdy nie palę kiedy prowadzę" - mj
"gdyby Australopiciarze znali samochody, nie musieliby popierdalać na kojotach" - mj
"Gdybym się tak nie spizgał, miałbym bliżej do domu" - mj
"Chciałem przyjść wcześniej, ale potrąciła mnie baba na rowerze" - lsd
Nie dam ci prztyczka ani klapsa
Nie powiem nawet 'pies cię jebał'
Bo to mezalians byłby dla psa"
" Zabiera mnie !! Zabiera!!" - Szałwia x20 po czym typa chyba zabrało bo sie nie odzywał przez 15 min tylko sie czołgał po klatce
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.