Homocykliczne substancje psychoaktywne, oddziałujące agonistycznie na układ serotoninowy w mózgu.
Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
Wasza ulubiona fenetylamina...
Meskalina
97
19%
2-CP
121
24%
DOC
41
8%
DOI
20
4%
DOM
12
2%
2C-B
51
10%
2C-C
15
3%
2C-E
131
26%
2C-I
17
3%
2C-T-2
4
1%

Liczba głosów: 509

ODPOWIEDZ
  • 466 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cpunek00 »
Moja też 2c-e.
Uwaga! Użytkownik Cpunek00 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 213 / 3 / 0
z racji, że na liście nie mamy proskaliny, stawiam na DOC :heart:
  • 519 / 2 / 0
Uwielbiam introwertyczne klimaty 2C-E, ale za to 2C-T-7 jest zajebiście szczęśliwe i empatogenne :heart: Zatem moja ulubiona fene to od dziś 2C-T-7. Szkoda że nielegalne, ale co tam.
  • 39 / / 0
Zdecydowanie syntetyczna meskalina jako pierwsza.
A no i 2C-B polecam z całego serca ale, w czystej postaci i w dawkach rzędu 40 mg
  • 134 / / 0
Która z legalnych fenetylamin jest najprzyjemniejsza, najbardziej euforyczna? [poza 2C-E bo znam :heart: ]

Dobrze gdyby była mała szansa na bad tripy, w razie częstowania osób mało obeznanych z psychodelikami.
Ostatnio zmieniony 03 października 2010 przez Dead Kennedys, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Dead Kennedys nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2775 / 39 / 0
To nie miejsce na takie pytanie
@topic: 2C-P- niesamowicie wizualna :)
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
2C-B-FLY , 2C-D chyba najbardziej euforyczne fenetylaminy jakie miałem okazje testować , bardzo przyjemnie działaja i nie powodują dużego rozpierd*** , niedługo test 2C-T-4 i 2C-G mam nadzieje ze okażą sie ciekawymi związkami , jeśli są chętni po testach mogę dać opis tych substancji.
  • 1558 / 18 / 0
testowałem tylko 2C-E więc nie zagłosuję, lecz stestuje za jakiś czas 2C-P to chociaż się wyrażę czy wole to od 2C-E ;p
  • 857 / 2 / 0
2C-T-4 jest ponoc podobne do 2C-T-7 wiec b chetnie przeczytam jakies info z pierwszej reki ;) O innych substancjach zreszta tez.
Ja narazie zaglosowal bym na wlasnie 2C-T-7 na rowni z DOM jako drugie miejsce, a na 1rwszym 2C-P
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Opak@ czy 2C-T-4 podobnie jak koleżanka czy tam inny kuzyk 2C-T-7 przejawia właściwości iMAO?
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.