Może po prostu potrzebuje pomocy.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Może po prostu potrzebuje pomocy.
Daję szansę upośledzonej części psychuszki.
@misspill
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Najpierw sam sobie włączyłem escitalopram, po kilku dobrych miesiącach na 10 zaczekało się pogarszać .
Znów anhedonia, brak energii witalnej. Zwiększyłem do 20 ale nie było lepiej, a libido było jeszcze gorsze.
Trafiłem do psychiatry, dostałem brintelilx 10 , po miesiacu 20mg/dobe i dostinex z powodu wysokiej PRL oraz nadal ultra niskiego libido.
Minęły 2 miesiące, w pierwszym miesiącu zaczynało być lepiej a poźniej trach i od miesiąca znów nie mam siły wstać z łóżka, najchętniej przespałbym jak niedźwiedź z pół roku.
Wczoraj na kontroli dostałem agomelatyne 1 tabl wieczorem przez 2 tyg a następnie 2 tabsy na noc.
Nie mam problemów ze snem, bardziej ciągle poczucie zmęczenia, mój psychiatra twierdzi że ago da mi zniesienie anhedonii
Myślicie że jest to możliwe ?
W razie braku poprawy mamy w styczniu dołączyć depoty z testosteronu.
Zdziwiło mnie tez opisywane przez was zboostowanie po ssri, ani na sertra na dawce do 100 ani na escita w dawce 20 ani na wortioksetynie 20mg (a nawet po dołaczeniu kabergoliny) nie odczułem ani razu euforii.
Na to pomógł mi trazodon.
Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem! - {owerfull}
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.