Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ile osób zaznajomiłeś z DXM-em?
Żadnej.
65
21%
Jedną, dwie.
116
38%
Kilka.
95
31%
Kilkanaście.
8
3%
Przeze mnie cała okolica chodzi zdekszona!
20
7%

Liczba głosów: 304

ODPOWIEDZ
  • 257 / / 0
ja dałem żonie 2 paki na dzień dobry żygała i płakała nie lubi tego ale do mnie szaczun trzyma już, że na 3 pakach dzieci kompie i zmywam gary
owned
I fantasized 'bout this back in Chicago
Mercy, mercy me, that Murcielago
That's me, the first year that I blow
How you say broke in Spanish? Me no hablo
  • 154 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: majed »
Kurde ja po dwóch pakach boję się wziąć coś w miarę delikatnego do ręki, bo przez zmniejszone czucie jest duża szansa, że coś spierdolę, a co dopiero dziecko kąpać!
Nagniot, uważałem Cię za odpowiedzialnego (mimo paru krzywych akcji) kolesia, ale teraz się nieźle dla mnie pogrążyłeś...

Żeby nie było offtopu - wprowadziłem w deksa brata, który teraz je od czasu do czasu, kuzyna, który raz zjadł i stwierdził, że za mocno i raz dałem mojej ukochanej, ale też jej się nie podobało.
Jestem samoświadomością organizującą się na przestrzeni przez wieki
  • 124 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Purple Haze »
Nakłoniłem do wzięcia dexa moich trzech najbliższych przyjaciół, z którymi zawsze coś zarzucam. Niestety ten związek nie przypadł dwóm z nich do gustu. Koleżance zaś się spodobał i miała o nim zdanie, że otwiera umysł i daje możliwość oglądania wszystkiego "jak przez dziwne okulary" ?? %-D
Uwaga! Użytkownik Purple Haze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 156 / / 0
Nieprzeczytany post autor: d*m »
Purple Haze pisze:
Nakłoniłem do wzięcia dexa moich trzech najbliższych przyjaciół
I co, dumny jesteś z siebie? Takiemu "przyjacielowi" bym w ryj zajebał.

@Majed: uważam Cię za jednego z najbardziej ogarniętych użytkowników tego forum ale nie wiem czy wiesz co to znaczy "kochać" jeżeli nakarmiłeś swoją dziewczynę tą chemią. Parę lat temu chciałem dać to swojej kobiecie ale na szczęście była mądrzejsza ode mnie i kazała mi to sobie wsadzić w dupę. Do dziś mam wyrzuty sumienia, że kiedyś namówiłem na to swojego przyjaciela. Każdy kto czegoś używa nie powinien namawiać swoich znajomych, zastanówcie się jak byście się czuli gdyby ta osoba się w daną substancję - kolokwialnie pisząc - wpierdoliła i wylądowała na odwyku, w szpitalu lub zrobiła coś jeszcze głupszego? Naprawdę macie taką wiarę w znajomych, że podsuwacie im pod nos substancje psychoaktywne? Zastanówcie się czasem bo pięści mi się zaciskają kiedy czytam takie głupoty.
Uwaga! Użytkownik d*m nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Illuminatus »
Aleś ty sztywny.
It's all fun and games until someone loses an I.
  • 331 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nirvana »
Jasne, lepiej żeby wszyscy byli nieodpowiedzialni.
  • 734 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: fever ray »
No ale po to bog dal rozum i wlasna wole, nikt nikogo na sile nie zmusi do cpania, jesli ktos sam chciec nie bedzie.
  • 331 / 1 / 0
Który bóg?
Ra? Swarożyc? Tryglaw? Odyn? Moloch?
W języku polskim jest taka zasada że jeśli piszesz, o konkretnym bóstwie to używa się dużej litery.
przykłady - "Panteon grecki składał się z wielu bóstw"
"Bóg przemówił do Abrahama"

lol

A pomiędzy "jak ktoś chce ćpać", a "zaproponuję komuś ćpanie" jest różnica taka że osoba zainteresowana ćpaniem sama zgłosi się do odpowiednich osób, a nie na odwrót.
Ostatnio zmieniony 10 stycznia 2010 przez Nirvana, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 734 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: fever ray »
Zartujesz w tym momencie? Bo komentowac nie bede nawet
  • 331 / 1 / 0
Pierwsza część posta zajmuje się jedynie pisownią.
Niewiele wnosi do tematu.

Druga część mej wypowiedzi jest zdaje się ripostą na twe słowa mówiące "nikt nikogo na sile nie zmusi do cpania, jesli ktos sam chciec nie bedzie".
Ja wtedy (dla przypomnienia) napisałem - "pomiędzy "jak ktoś chce ćpać", a "zaproponuję komuś ćpanie" jest różnica taka że osoba zainteresowana ćpaniem sama zgłosi się do odpowiednich osób, a nie na odwrót"
Wypowiedź ta porusza aspekt moralny zachęcania ludzi do ćpania.
Jeśli nikt nic nie mówi o ćpaniu - my też najlepiej nic, o tym nie mówmy.
Jeśli osoba wyraża chęć spróbowania czegoś sama z siebie - inna rozmowa, wtedy powiedzmy że zaznajomienie danej osoby z dragami pozostawiam waszej ocenie i sumieniu.
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.