A fe! ;]
Ale wy tu macie dawki ;) Ja biore 30 mg i myślałem, że to sporo, bo mnie zamulało. A tu widzę, że moje dawki to pikuś. - widzę po postach, że huja warty ten specyfik, nic specjalnego i do tego na recke, Żenada.
A jak to jest z tym lekiem, działa po dłuższym czasie spożywania, czy po krótkim czasie od skosztowania, hę ?
Już sam nie wiem może sobie placebo wkręcam.
Dekadentyzm pisze: Nic wielkiego, ani ciekawego ten Chlorprotixen.
odsylam do watku: http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12830
o dzialaniu neuroleptykow w praktyce:
http://neurogroove.info/trip/szajba-psychiatryczna-nr1
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.