Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
nie bylo tak ze go zostawilem sam, bo zostalo jeszcze pare ludzi i go szukali, ale bez skutku. a z tym lekarzem to mi sie ujebalo wszystko, a starzy i tak wiedza ze cpam :]
Uwaga! Użytkownik niziki nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 290 / 4 / 0
U mnie skończyły się chaluny po benzie, za to miewam bardzo fajne fazki
Ale to co działo się z kolesiem któremu zaproponowałem wspólne tripowanie wydawało mi się wręcz nie możliwe. Zaaplikowałem mu cztery saszety i dałem do przeczytania co go będzie czekać
Plan był jak zwykle, konsumcja wieczorem i spacer do lasu. Gdy wyszliśmy gość zataczał się jak pijany, mówił w sposób że tylko mogłem się domyśleć o co biega Przeskakiwał przez cienie na drodze, non stop coś widział, na odcinku 200 metrów zgubił dwie latarki i telefon. Masakra przechodził przez płot (obok furtki) na działki ogrodnicze, może mało śmieszne ale przełaził parę razy w jedną i drugą stronę pomimo że pokazywałem mu wejście. Ze spodni nie było co zbierać:)
Przyglądałem się jak czegoś szuka najpierw zaczynał ogólnie a kończył przebierając ziarnka piachu
Dałem mu spokój bo wiedziałem że ma niezłą jazdę, ale gdy usłyszałem jak krzyczy na kogoś jakby się chciał z nim prać to pobiegłem na działki gdzie buszował i zobaczyłem jak drze się do powietrza, dosłownie bo była pierwsza w nocy a my byliśmy tam tylko sami. A on ciągle z kimś tam sobie gadał

To wszystko to małe piwko to co się dowiedziałem na drugi dzień, jak mi powiedział że były dwa duże psy i podleciał trzeci i jednego zagryzł no i przyjechała policja. Widział na działkach tygrysa w katce ludzi rozkładających trawę w rulonach i kumpli którzy wykładali kostkę brukową, oczywiście twierdził że mieli oni na głowach latarki czołowe Wogule to twierdził że byliśmy we trzech w innej części miasta. Masakra do tej pory wierzy że to było na prawdę dwa dni mu tłumaczyłem aż żeśmy się pokłócili
Tego było więcej musiał bym walnąć większe wypracowanie zresztą ja też (6 saszet) miałem niezłą bańkę W sumie pół kilometra drogi zajeło nam parę godzin Ja sam straciłem ze dwie godziny jak wymieniałem baterię w mp3 i wydawało mi się że wypadła mi jedna bateria, wykopałem i przesiałem między sobą niezły rów zeby ją odnaleźć, a jak się okazało nie wypadła mi żadna bateria bo była tylko jedna a mi się porobiło że były dwie. No i tripowałem bez muzy
Dzisiaj mam pięć paczuszek, jak będzie coś ciekawego to napiszę

pozdrowionka
  • 207 / 2 / 0
Pytanie odnośnie halucynacji drodzy forumowicze.
Ile czasu na oko trwają te halucynacje?
No i czym się charakteryzują, co się najczęściej pojawia no i jaki to rodzaj halunów, szybkie znikające, trwałe "prawdziwe"? Przy otwartych oczach (oev'y), czy raczej zamkniętych (cev'y)? Czy może jakieś inne? Można ogarnąć gdzie się w danej chwili jest, czy w ogóle jest taki odlot, że siedzi sie np: w pokoju a wydaje się że jest się w afryce i wierzy się w to tak, że dałoby się rękę uciąć?
Jestem Dzieckiem Bożym objętym specjalną troską. :)
  • 3309 / 21 / 0
Prawie cały dział jest o tym. Szczególnie FAQ, wątek ogólny, tu...Wszystko to sprawa indywidualna, ale poczytaj wątki i zobaczysz co przeważa. No i dodatkowo http://neurogroove.info/tagi/apteka/benzydamina.
sqrt(666)
  • 207 / 2 / 0
Dziękuję :)
Z tego co wyczytałem to musi być niezły hardcore jak ktoś tam rozmawiał z matką przez dłuższy czas a to był tylko halun O_o
Potem ta babcia z siekierą, inny gościu Hulka spotkał. No no jeśli tak to działa to będę zachwycony :)
Tylko te owady... ćmy i muchy spoko, ale jak mi pająki zaczną wszędzie biegać to będę musiał ogarnąć, że to tylko halucynacje, bo boję się ich strasznie od dzieciństwa.
  • 5817 / 1204 / 43
Zobaczysz przeważnie to , czego się boisz i nie myśl , że faza jest taka cukierkowa , zazwyczaj jest mroczna i przez cały czas czujesz strach
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 207 / 2 / 0
Dlatego nie będę sam tylko z kumplem i dodam do tego DXM, bo gdzieś przeczytałem że to niweluje w większym stopniu stracha.
Raz w życiu brałem benze i to 2 saszety czyli mało i na stracha mi pomógł DXM, ale nawet nie zaliczam tego do tripa na benzie bo prawdopodobnie zjebaliśmy ekstrakcje z kumplem.
  • 2 / / 0
Ta faza w dużej mierze zależy od organizmu , bo jeżeli nie brałeś nic takiego i walniesz sobie 3 saszety za pierwszym razem będzie cienko , ja jak brałem perwszy raz i to 1 saszete to widziałem tylko smugi no nie powiem że nie ale odczuwałem pewnego rodzaju strach , ale za 2 razem jak wzieliśmy po 3 saszety wtedy dopiero sie zaczęło , halucynacje po tym są super , ja naprzykład widziałem na niebie pikachu który wychodzi sobie nagle z drzwi przeszedł sie po korytarzu i wszedł do następnych drzwi , albo mogłem ścierać chmury i tworzyć własne , tak samo było z gwiazdami , to było nieziemskie ale za to zejście tragiczne ;P no ale cóż jak sie truć to większą ilością bo po jednej też jest takie samo zejście więc nie widze różnicy xD
  • 207 / 2 / 0
Ta haluny po tym są nieziemskie :D
  • 7 / / 0
Moje dwa razy z benzą (~750mg i ~1200mg) zawiodły mnie, haluny za drugim razem i to bardzo subtelne oraz rzadkie. Bida z nędzą. Spróbuje jeszcze ostatecznie ekstrakcji z 4 saszetek, jak mi się nie spodoba to tej pani dziękujemy. No i rzecz najważniejsza, benzę powinno się stosować TYLKO w nocy. Halunom pomagają różne przypadkowe przedmioty w które można się wpatrywać, dla hardkorów nie bojących się psychodeli polecam nocną wycieczkę po lesie z latarką lub światłem księżyca nad głową.
I jak zawsze powiadam, benza tylko dla osób stabilnych emocjonalnie i psychicznie.
Nieujarzmioną mocą, poznania władam
Eureka! Unosi się kolejna powieka...

Psychodela nie ma dnaaaaaaa!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia

Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.