Z folii jarałem tylko sałatę jadowitą :D Doświadczenie ciekawe samo w sobie, choć z działania aktywnego nici. Osobiście lubię opiaty - jakoś na kurwie stymulantowej nie potrafię zebrać myśli i miast euforii i radości męczy mnie niepokój. Dlatego staram się od silniejszych niż kodzia trzymać z daleka, bo wiem, że byłoby kiepsko - ale też nie mogę zapewnić, że tak ciągle będzie. Nieznane losy są człowieka.
Pozdrawiam ;)
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
Pan Piotr pisze: To nie mięknij Tokerku, opiaty po prostu mnie totalnie nie kręcą, są nudne, nie mam na nie wybitnej ochoty, 150x bardziej mam ochotę zawsze i wszędzie na kwasa niż na jakąkolwiek opiatową schizę. Rozumiem że Ty tego pojąć nie chcesz i nie umiesz, ale są ludzie dla których szczytem marzeń nie jest jebnięcie sobie po kablu i leżenie w takim stanie... Zresztą to samo o mnie sądzą osoby już w helu się grzebiące więc proszę Cię, daruj sobie takie komenty.
greenz]
Zostań na forum jeszcze trochę, pogadamy za rok, może dwa ;-) a tak do tematu, już spróbowałem, nie żałuję, bo aktualnie nie biorę, ale podejrzewam temat się mnie nie tyczy gdyż kodeinę zaczołem zażywać dopiero PO spróbowaniu h, no i dawki rzędu 300mg jak najbardziej mnie "robią" :D
Hey ho, here we go
Ever so high.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).