Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 224 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qbkinss »
mało materiału i jak na mnie słabej jakości, nie wiem czemu ale inaczej dzialaja, nie mówiąc o cenie, hehehe nawiasem mowiąc kiedyś robilem tripy na acodi junior chyba jeden zawieral 150mg ojebalem jakies 5 to zadzialao jak jakas 450 z tabsow, ale to czasu kryzysu pomieszanego z desperacja
W królestwie owiec wygodniej być wilkiem
  • 703 / 40 / 0
Nieprzeczytany post autor: sotbs »
Lepiej rzadziej i z mniejszą szkodliwością dla żołądka i przełyku niż częściej i z haftaniem. No chyba że zwracanie nie szkodzi układowi pokarmowemu. :-) W każdym razie efekty były ok, choć tylko 6 tabletek thio zjadłam; więcej nie, żeby nie kusić losu, bo te tabletki są duże i niewygodnie się połyka, a chciałam zachować to co zjadłam. Pierwszy raz od dłuższegp czasu nie miałam mdłości po wzięciu czegoś. hurra.
Uwaga! Użytkownik sotbs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1067 / 205 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Syropek jest drogi w chuj, dziś dałem za niego 9zł. Wchodzi dużo szybciej od tabletek? Bo nie wiem w jakich odstępach jeść, żeby weszło w tym samym czasie?
I don't do drugs. I am drugs.
  • 703 / 40 / 0
Nieprzeczytany post autor: sotbs »
Duużo szybciej. wypiłam cały w przeciągu 20 minut, 15 minut od ostatniego łyku zaczęło wchodzić, nagle i bez ostrzeżenia
Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2009 przez sotbs, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik sotbs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 402 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: J73 »
Jak ktoś lubi syropki to taniej wyniesie rozpuścić tabsy w wodzie i zmieszać z jakimś syropem do rozcieńczania o ulubionym smaku, np truskawkowym, i siup.
Wygraj z systemem, bądź szczęśliwy.
Pragniesz miłości? Kochaj, nikt nie może Ci tego zabronić.
  • 80 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: islandur »
No cześć.
Zaszedłem dzisiaj do apteki (Bruksela) i podałem dla pani na karteczce nazwe Dextromethorphani hydrobromidum Ok po paru chwilach podała mi pani syropek w takiej jebitnej butli z rysunkiem płuc. Kosztuje 7 euro. Wiece coś na ten temat ile mogę, muszę, wypić? Wszystko jest napisane po francusku. DzieeeeeeeeeeeNki ;-) hehe
nie o różach nie o bradkach
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: krasnodziej »
podałeś mnóstwo istotnych szczegółów. mógłbyś chociaż podać nazwe leku. albo po prostu sprawdzic ile mg dextrometorphanu zawiera ten syrop, nawet jeśli wszystko jest po francusku to chyba dałoby się jakoś znaleźć tą przydatną informację?

chociaż po co sie tak pierdolić, przeżegnaj się i obal cały na hejnał %-D
i tak dalej...
  • 402 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: J73 »
Spróbowałem i stwierdzam-syrop w dawkach rekreacyjnych to syf .
Wygraj z systemem, bądź szczęśliwy.
Pragniesz miłości? Kochaj, nikt nie może Ci tego zabronić.
  • 80 / / 0
Nieprzeczytany post autor: AstralBlade »
kurwa bleeee
dla mnie ten sam huj co tabsy ;/
zaraz zobaczymy jak to dziala
jedyny + to to ze szybko wchodzi
[color=#40FF40]A[/color][color=#FFFF00]s[/color][color=#00FFFF]t[/color][color=#FF80FF]r[/color][color=#BFBFFF]a[/color][color=#00BFBF]l[/color] [color=#80FFBF]n[/color][color=#40BFBF]e[/color][color=#FFBF00]e[/color][color=#40FFBF]d[/color][color=#FF8000]l[/color][color=#4040FF]e[/color]
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: zielonylisc »
syrop trochę szybciej mi wszedł ale żeby połknąć to słodkie cholerstwo to musiałam rozcieńczyć je woda, na 100ml syropu zawierającego rekreacyjna dawkę 225mg przypadł ponad litr wody, generalnie jestem fanką starych dobrych tabletek, są dużo wydajniejsze dyskretniejsze i dla mnie w smaku o niebo lepsze =]
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.