4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Na weekend przetestuję ;] Czy mefedron osłabi działanie cracku, czy też wzmocni? Jakieś niebezpieczeństwa w łączeniu substancji?
לאכול חומצה!
  • 319 / 7 / 0
gringo pisze:
Na weekend przetestuję ;] Czy mefedron osłabi działanie cracku, czy też wzmocni? Jakieś niebezpieczeństwa w łączeniu substancji?
Ponoć z kokainą się bardzo kiepsko łączy, więc z crackiem pewnie jest podobnie.
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
:-/ No nic, będę musiał przetestować osobno...
Dzięki :-)
לאכול חומצה!
  • 12 / / 0
ja wybieram sie do clubu w 3city, moze zrobimy mef party:P
Uwaga! Użytkownik Smileyman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 57 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mastman »
Dostałem dzisiaj mef od Krisa i muszę powiedzieć, że czegoś takiego jednak nigdy od Austryjaków nie dostałem! To faktycznie kryształ. Ciekawe czy faktycznie działa tak dobrze jak wszyscy mówią.
Uwaga! Użytkownik mastman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1233 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: MaciekB »
Jeśli pod koniec syntezy wychodzi coś co wygląda jak piękny ładny kryształ, to jest to jedna z przesłanek mówiąca że uzyskało się bardzo duży stopień czystości :-) Niestety niektórzy potem ucierają ten kryształ w proch.
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 212 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gecko »
Jak z jakością od orc?

Dla laski o wadze 50 kg, 250 mg przyjęte doustnie będzie dobrą ilością? Jak to wypada w porównaniu z pigułami?
Uwaga! Użytkownik Gecko jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 73 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: goral123 »
PODOBNO na orc maja teraz najlepsza jakosc od poczatku istnienia. Drobiu mial napisac a sie jakos nie odzywa!
I moim skromnym zdaniem 250mg moze przygniesc tym bardziej przy takiej wadze testowej rosliny. Sugerowalbym na poczatek 200. Ale ja malo wiem ;) moze reszta sie wypowie.

Pozdro!
  • 77 / 1 / 0
z owego źródła około miesiąc temu czułem lekki niedosyt w porównaniu do austriackiego zakupu...jednak skusiłem sie na ponowny test skoro nowy sort...test pewnie jutro sie odbędzie choć już dziś na stole leży...

i chyba warto jednak ten organiczny skrót usunąć...ale to tylko moje jakieś fantasmagorie ;>
...
  • 35 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: happypills »
z mefem tak jest ze objetosciowo jest go dużo, ale zapewniam cię że masz gram i gościu się nie pomylił :)
testował już ktoś ten nowy rzut z polskiej strony? jak jakość?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.