Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2497 / 49 / 0
Jak chce, to niech wrzuca, ma juz spore doswidczenie i mysle, ze wie, co robi. Kwestia zabezpieczenia sie farmaceutykami i moze tryptamina na wzmocnienie.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: H&M »
Polecam 2C-P podawane donosowo, wczoraj podalem sobie 10mg + moklobemid, zaskoczylo mnie to, ze przy podaniu donosowym srodek ten zaczyna dzialac od razu, i to bardzo intensywnie. Pozytywna niespodzianka byl tez brak jakiegokolwiek podyloadu, mdlosci i tym podobnych. Jedyna bolaczka bylo lekkie pieczenie w nosie, ale szybko przeszlo. Caly trip trwal okolo 8-10 godzin (zapewne dlatego, ze pod wieczor zjadlem 6mg klonazepamu i 450mg kodeiny). Niemniej jednak polecam ta droge podania, jest znacznie bardziej wydajna i przyjemniejsza.

btw, probowal ktos 2C-P podawac iv lub im? wydaje mi sie, ze to rowniez bedzie bardzo ciekawa opcja ;)
Uwaga! Użytkownik H&M nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 49 / 0
Uwazalbym z moklobemidem przy fenetylaminach. Jaka ilosc moklo wziales i mierzyles sobie cisnienie?
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: H&M »
150mg moklobemidu, wiadomo przeciez ze moklobemid wzmacnia sile dzialania wiekszosci narkotykow, wiec dlaczego nie? 2c-p nine podwyzsza tak cisnienia, z reszta jestem zdrowy jak kon. przekonalismy sie o tym po podaniu dopaminy iv. Nic nas nie zniszczy, jesli tylko bedziemy zachowywac sie ostroaznie nie ma sie czego bac, panie dupa :)
Uwaga! Użytkownik H&M nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 49 / 0
Chodzi o to, ze wzmacnia tez niewspolmiernie do efektow psychodelicznych efekty hipertensyjne i mozliwosc wystapienia SS(chociaz w przypadku zwyklych psychodelikow zespol serotoninowy raczej nie grozi). Moglbys nast. razem zmierzyc sobie cisnienie podczas takiego miksu w porownaniu do samego 2c-p i twojego sredniego cisnienia?
Bom strasznie ciekaw, jak sie teoria przeklada na praktyke. Oczywiscie kazdy moze byc inaczej, dla tego, lepiej tego nie probowac bez swiadomosci mozliwych zagrozen.
Poza tym 150mg to nie tak duzo znowu.
  • 213 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: mundziel »
Megawyjebista substancja. Polecam! Nie wiem jak to wyrazić, ale czuję... kolorami... wszędzie kolory...'
-----------------------------------------------------------------
;D Teraz to się jeszcze rozkręca bardziej... kolorkiiiiii
---------------------------------------------------------------
Jeśli chcecie w miarę ogarniać świat to nie bierzcie tego ;d Chyba wymyśliłem już z miliony teorii dotyczących wszechświata ;) A kolejne są w drodze

{Pod oczyma jest bardzo kolorowo, tylko, że... tego nie widać to nie są CEVy, to kolor napełniony myślą..
Ostatnio zmieniony 17 lutego 2010 przez mundziel, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik mundziel jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 1 / 0
jeśli chcecie w miarę ogarniać świat
psychodelikow nie bierze sie po to zeby ;ogarniac; tylko przezywac doswiadczenie , imho.
Higher and higher, through the cosmos we had tripped
Seeing stars turned inside out, we thought our minds had flipped
Colors swirling, sounds are drifting, thinking we were dead
The wizard turned and spoke to us and, this is what he said ....
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
A podniecasz sie jak murzyn bateryjką.Duzo osob wie ze 2C-P jest dobre ;)
kapo
  • 157 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rezzo »
Jakie jest dawkowanie 2C-P? Wiem, wiem na kazdego inaczej dziala, ale niech ze 2 osoby odpisza i przyrownaja do 2ce to sam sobie bede mogl odpowiedziec jak dawkowac (szkoda ze nie do wszystkich substancji jest opis dawkowania na erowid) Wogole jak komus by sie chcialo to bede wdzieczny za pelne porownanie 2cp z 2ce. Wiem, wiem moglbym sobie sam poszukac, ale przeciez nikogo nie zbawi te kilka min, a dobre, zwarte porownanie przyda sie nie tylko mi ;-)
Uwaga! Użytkownik Rezzo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 49 / 0
10mg to taka standardowa dawka, jak jestes wrazliwy na fen, to wez 7, jak chcesz od razu mocno to wez 12-15. Wiecej bym nie bral, zanim bym sie nie przekonal, jak na ciebie dziala.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.