Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 481 / 6 / 0
Nie,powiedza ze piedole za jakims wariatem. To i tak gdybanie a ja nie lubie znaczy staram sie mniej 'filozofowac' bo sam juz siebie irytuje
Wróce jeszcze do exclusiv'nosci kokainy,przypomnialem sobie artykuł ktory czytalem niedawno o tym co w ju es ej teraz w dragah piszczy i pisali ze cox hera i takie tam to teraz najnizszy poziom w "hierarchi" natomiast sławni i bogaci wpierdalaja garsiami prochy z apteki. Wiecie,masz kasiore swojego konowała i sypie recepty a tam leki fajne sa he he lecz głowni benzosy Valium i Xanax na spd/cox Adderall albo Ritalin sedacja to OxyContin i nie napisze co wpierdziela młodziez bo u nas tez to jest a nie wiedziałem ze mozna tym sie lalala.. %-D
...

[ external image ]
Uwaga! Użytkownik O*Men nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2775 / 39 / 0
@O*Men: w jakich odstępach czassowych zażywałeś próbki 1,2,3 ? Było to w ciągu jednego dnia czy rozłożone na kilka?
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1615 / 28 / 0
O*Men pisze:
Dokładnie zadne,krzaczor koki to tyko fetysz dla nadetych dupków wciagajacych mefa z lignocaina i dumnych jaki to zajebisty towar im zaufany dilec opchnoł.
Skoro ktoś kupuje mefa z lignocainą jako kokę no to mu bardzo współczuję. Kto kiedykolwiek próbował obu tych substancji nie powinien mieć wątpliwości co ma w kopercie. Poza tym jeżeli ma się słabe dojście, to chyba lepiej odpuścić temat.

Poprawka BBCode - PcP
  • 481 / 6 / 0
BrightestStar pisze:
@O*Men: w jakich odstępach czassowych zażywałeś próbki 1,2,3 ? Było to w ciągu jednego dnia czy rozłożone na kilka?
Od czwartku do soboty :nuts: mniej/wiecej co 3h
chyba mam podejrzanych,po sledztwie nic bardziej nie pasuje do moich A B C
Synthacaine (C)
Synthacaine Ultra (C)
Stimacaine (C)

jak to by było to to hmm.. :yay:
Uwaga! Użytkownik O*Men nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1558 / 18 / 0
20 euro za gram?
  • 981 / 6 / 0
wpadły mi w ręce 3 przeterminowane ampułki prokainy 1% -10 ml czy podanie tego i.v jest w miarę bezpieczne i czy warto spróbować ? czekam na jakimkolwiek odpowiedz ,najlepiej kogoś kto próbował,bo z tego co pisze na necie to to chyba niezbyt do ćpania się nadaje.
  • 2814 / 14 / 0
Hanka pisze:
wpadły mi w ręce 3 przeterminowane ampułki prokainy 1% -10 ml czy podanie tego i.v jest w miarę bezpieczne i czy warto spróbować ? czekam na jakimkolwiek odpowiedz ,najlepiej kogoś kto próbował,bo z tego co pisze na necie to to chyba niezbyt do ćpania się nadaje.
Z moich informacji również nie ma sensu badać tego w ten sposób. Prokaina działa znieczulająco, głównie przez hamowanie napływu sodu przez napięcia kanałów sodowych w błonie komórkowej neuronów nerwów obwodowych[1].

Przypisy
  1. DrugBank - Showing drug card for Procaine (DB00721)
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 14 / 0
Próbował ktoś SYNTHACAINE? Bo w pewnym sklepie pojawiła się po 18 funtów za gram. Opłaca się? Jak efekty, jak dawkowanie?
  • 481 / 6 / 0
Jako dopałka podobno sie sprawdza doskonale. Jakio samodzielny srodek nie za bardzo.(podobno)
co ja pieprze :wall: pomyliło mi sie z DMC :wall:
Ja to miałem,czytałes chyba moj kilkudniowy "trip raport" skonczony banem :blush:
Sek w tym ze pod ta nazwa moze kryc sie cokolwiek tak jak i pod "Nopaine"
Ktora wszyscy sie 'tam' pałuja teraz ;]
  • 129 / 4 / 0
4-fluorococaine dobre to?
ODPOWIEDZ
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.