Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
Wróce jeszcze do exclusiv'nosci kokainy,przypomnialem sobie artykuł ktory czytalem niedawno o tym co w ju es ej teraz w dragah piszczy i pisali ze cox hera i takie tam to teraz najnizszy poziom w "hierarchi" natomiast sławni i bogaci wpierdalaja garsiami prochy z apteki. Wiecie,masz kasiore swojego konowała i sypie recepty a tam leki fajne sa he he lecz głowni benzosy Valium i Xanax na spd/cox Adderall albo Ritalin sedacja to OxyContin i nie napisze co wpierdziela młodziez bo u nas tez to jest a nie wiedziałem ze mozna tym sie lalala..
...
[ external image ]
O*Men pisze:Dokładnie zadne,krzaczor koki to tyko fetysz dla nadetych dupków wciagajacych mefa z lignocaina i dumnych jaki to zajebisty towar im zaufany dilec opchnoł.
Poprawka BBCode - PcP
BrightestStar pisze:@O*Men: w jakich odstępach czassowych zażywałeś próbki 1,2,3 ? Było to w ciągu jednego dnia czy rozłożone na kilka?
chyba mam podejrzanych,po sledztwie nic bardziej nie pasuje do moich A B C
Synthacaine (C)
Synthacaine Ultra (C)
Stimacaine (C)
jak to by było to to hmm.. :yay:
Hanka pisze:wpadły mi w ręce 3 przeterminowane ampułki prokainy 1% -10 ml czy podanie tego i.v jest w miarę bezpieczne i czy warto spróbować ? czekam na jakimkolwiek odpowiedz ,najlepiej kogoś kto próbował,bo z tego co pisze na necie to to chyba niezbyt do ćpania się nadaje.
Przypisy
co ja pieprze :wall: pomyliło mi sie z DMC :wall:
Ja to miałem,czytałes chyba moj kilkudniowy "trip raport" skonczony banem
Sek w tym ze pod ta nazwa moze kryc sie cokolwiek tak jak i pod "Nopaine"
Ktora wszyscy sie 'tam' pałuja teraz ;]
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.