Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 164 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: sue »
Jest już temat "jabole", a ten jest o winie :-p
Uwaga! Użytkownik sue jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
A najlepszy temat o winie najlepszym to "zrób se sam".
I'm broken.
  • 432 / 1 / 0
[quote="sue"]
Jest już temat "jabole", a ten jest o winie ]

to też jest wino, tylko, że leżakuje expresowo :-p
Ostatnio zmieniony 10 maja 2009 przez 1waytikt2tickletown, łącznie zmieniany 1 raz.
off
  • 164 / 5 / 0
To jest napój winopodobny. Tak jak są wyroby czekoladopodobne. Wino jak sama nazwa wskazuje produkuje się z winogron. Do tak zwanych "swojaków" mam jeszcze jako taki sentyment.
Uwaga! Użytkownik sue jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / / 0
Myślałem że rozchodzi się o http://www.wina.pl/Egri_Bikaver_Tibor_G ... t,291.html
miałem okazje pić to wino i zaiste jest wyjątkowe . Tylko cena nie zachęca do powrotów.
  • 164 / 5 / 0
Nie, to było zupełnie coś innego nie pamiętam dokładnie ale gdzieś na etykiecie było czerwone logo z bykiem.
  • 494 / 27 / 0
Tibor Gal to jedyny gość na Węgrzech, który robi Bikavera zbliżonego do tego z przed wojny zanim komuchy nie zjebały jakości. Reszta "Bikaverów" to szczyny.
  • 31 / / 0
Nieprzeczytany post autor: neosb »
100-letnie "cienkie" wino... podróż wgłąb nieistiejącej depresji... x3
I don't like the drugs '' but the drugs like me
  • 708 / 25 / 0
Ja w końcu dopadłem się dzisiaj do winka jakie zakupiłem w biedronce jakis czas temu hispańskie wino wytrawne valtier reserva cena jakos cos ok 18 zł rocznik podany na opakowaniu rzekomo 2000 w smaku naprawde bardzo dobre

http://www.laithwaites.co.uk/images/wwi ... MAR825.jpg
  • 141 / 2 / 0
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka

Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.

KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.