Dyskusja na temat roślin z rodziny powojowatych, wykazujących działanie psychoaktywne.
Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 703 / 40 / 0
Nieprzeczytany post autor: sotbs »
nie mów tak, na to warto czekać nawet dłużej :-D a ja ostatnio się zorientowałam czemu po powoju trip czasami zamienia się w koszmarek, otóż dzieje się tak kiedy jestem zmęczona i chcę już zasnąć a trip oczywiście trwa; ani nie usnę, ani się niczym nie zajmę, bo kompletnie nie mam siły. nie wiem po co to piszę, może komuś pomoże. ee... nie bierzcie jak jesteście zmęczeni? :-D euforia fakt jest duża, ale szybko mija, w każdym razie u mnie.
Uwaga! Użytkownik sotbs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: IKx »
jakis glupi pomysl mi po glowie chodzi zaby sie zapruc powojem i isc na disko, do wiary i ogolnie obadac jak sie faza potoczy
Uwaga! Użytkownik IKx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dxxm »
Ja kiedys poszlem na dyske po 6 nasionkach i po drodze wypilem 3 dębowe mocne siedzialem zeuforowany i sie ciagle smialem ,niemialem siły tanczyc ani podnosic sie z kanapy do tego jeszcze spalilem szkło i musialem sie ulotnic bo faza mnie przerastala ,w domu lezałem rozjebany i sie cieszylem dalej słuchajac psychedelic trance
When you dream there are no rules, people can fly,
anything can happen. Astral Projection
  • 463 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Virus X »
Od jakiegoś czasu chcę spróbować lsa, teraz mam wolne fundusze zaglądam na stronę smartshop i wtf? Nie ma tam juz nasionek powoju. Na ethnoshopie tez nie ma. Co jest, zdelegalizowali lsa czy jak?
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
nie, Rivea jeszcze jest i Morning Glory (w Smartshopie). pewnie się zapas po prostu skończył, zwłaszcza, że w zeszłym tygodniu szamałem powój z Ethnoshopu (bardzo dobry, nawiasem, polecam).
szatan
  • 463 / 7 / 0
http://www.smartshop.pl/product_info.ph ... cts_id=255

O tym mówisz? Szczerze to czytałem tylko o powoju hawajskim. Warto to kupić? Widzę że tu 1g. to 40 nasion a nie 9 jak przy argyreia nervosa ale pewnie mają mniej lsa?
  • 586 / 8 / 0
aha. trzeba po prostu więcej zjeść/infudować. inne są też proporcje alkaloidów, więc i typ podróży odrobine inny, tu już najwięcej mają do powiedzenia preferencje.
szatan
  • 463 / 7 / 0
Ok, dzięki za informację. Zamawiam ;]
  • 755 / 19 / 0
dziędobry, mam pytanie: czy powoje ze smartshopu napewno sa aktywne ?
raz nacialem sie na nasiona w magicznym ogrodzie... glupi zaatakowalem promocje i dostalem niedzialajacy powoj ;]

prosze o jakies informacje o konkretnych i sprawdzonych ofertach
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 586 / 8 / 0
Powój z Ethnoshopu działał na 101%. jak znów będą mieli, to przetestuję i powiem czy nowa partia też działa. ;)
szatan
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.