Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gzzz88 »
Bo śpio pewnie.
Papaver, nie próbujcie tego, to kupa jest. ;)
Nie wiem.
  • 1047 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
ma racje. oddajcie nam. Ale kasę a nie ten felerny towar.

jak pierwszy raz jadłam spida to nawet nie wiedziałam, że on już działa. Szłam z moim przyszłym ,a obecnie ex chłopakiem i jego kumplem taką alejką i całą drogę nawijałam. Pod koniec alejki jego kumpel stwierdził "kurwa jeszcze nigdy nie było tak, żebyśmy całą drogę alejową szli i się słowem nie odezwali"
za godzinę chciałam iść po więcej :P
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gzzz88 »
Ja mialam podobnie. Nie zorientowalam się w sumie, ze działa. Za to spacer się nam bardzo wydłużył, no i chyba nigdy nie zdarzyło mi sie tyle gadać ;p
Nie wiem.
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Ja się zorienciłem raz raz, w sumie gramulec poszedł na 3 osoby ;] Nigdy się ze spidem nie rozdrabniałem :]
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Ja jak pierwszy raz się nakirałem to opowiadałem wszystkim jak to zajebiście grać koncert. Oczywiście wszystkie fakty mocno naciągnięte :] Opowiadałem tak jakbym grał w jakimś kreatorze czy sodomie, a nie w kapeli u Zenka grając covery w barze dla kilkudziesięciu nachlanych ludzi, którzy przyszli do tego baru bo nie było iść gdzie indziej :]
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1047 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
xzx to tak jak mój były, też zawsze grał i śpiewał dla najebanej wiary, sam będąc niebardzo trzeźwym :'(
ehh nie ma to jak na jakiejś letniej plenerówie ktoś wyciąga gitare i śpiewa zajebiste hiciory ... :)

ale po spidzie chujowo śpiewanie wychodzi. jakoś sztucznie i w ogóle. Lepiej po alkoholu.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 1 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jarambakam »
Witam podłączam się do tematu chce na sylwestra wziąć sztuke fety mam Wiek 14,5 jaram od roku dropsy z pól co jakiś czas i tu pytanie czy po połówce mi ładna bania wejdzie dobrej fety?
  • 55 / / 0
Nieprzeczytany post autor: aleister »
jarambakam pisze:
Witam podłączam się do tematu chce na sylwestra wziąć sztuke fety mam Wiek 14,5 jaram od roku dropsy z pól co jakiś czas i tu pytanie czy po połówce mi ładna bania wejdzie dobrej fety?
Idź najpierw wytrzyj te mleko spod nosa smarkaczu, dopiero potem bierz sie za narkotyki.
  • 116 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: nonname »
jarambakam pisze:
Wypierdalaj!! Zjedz lepiej danonki.
  • 53 / / 0
Tak jak wyzej 14,5 to dobry wiek aby zaczac grac w kosza ewentualnie jak nie domagasz do to w CS'a. Amfetamine zostaw sobie jak urosniesz. Po futrze sie nie rosnie.
Umarl król...
Niech zyje król...

[H]
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.