ODPOWIEDZ
  • 300 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: glebaa »
@befree
no dobra dobra... mdea wiadomo ze to nie ta sama bajka co mdma.
ale nie ma nawet tego... to co tu kozaczyc - ze mdxx mdea to gowno ?? WTF ?

nie mam pojecia czy za dyche mozna - wydaje mi sie ze mozna... a jak nie mozna
to czemu kurwa nikt nie wypuszcza dobrych pill po 20pln :)

normalnie frustracja mnie dopada... bo czlowiek by wypelzl z nory na impreze raz na czas... a tak dupa :/ ( niestety nie wyobrazam sobie balowania w klubie bez pixy )

zarcie dropsa w ktorym huj wie co jest ( zawsze tak bylo bo jakos do zakupu ez testu nie bylo mi podrodze - ale kiedys byl to dylemat speed , mdma, mdea, mda , pma , dxm - z czego te 2 ostatnie zdarzaly sie zadko ) to ryzyko - ale teraz to sie gra w ruletke - tylko co wypadnie bzp czy bzp czy bzp czy inne tego typu gowno ? 2cb?
- Nice shoes. Wanna fuck?
  • 320 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: befree »
trzea dodac ze gra sie w kiepską ruletke :yay:
pisze bo wk** mnie to ze ludzie nadal to kupuja.Jakby polowa myslala to by 'producent' musial podniesc jakosc.

dementuje wlasna plotke :scared: :blush: ;-) wszystko z pseudoefedryną jest na rynku
Ostatnio zmieniony 06 listopada 2009 przez befree, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik befree jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 300 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: glebaa »
tussipect ? wycofali ?
- Nice shoes. Wanna fuck?
  • 320 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: befree »
dobra napisze jeszcze posta - nie zmienił sie sklad sudafedu ani acataru wszysko jes okey...
Uwaga! Użytkownik befree jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: bezczelnyny »
niestety ludzie nie czytajacy hajpa mysla ze to jest ciagle na mdma;]
Uwaga! Użytkownik bezczelnyny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 437 / 21 / 0
befree pisze:
chodzi o to ze uganiasz sie za czyms przecietnym i w roku jak was czytam 3 partie dobre są
za kazdym razem mozesz kupic cokolwiek i oby to była mąka,jak komuś sie trafią pod ręke leki I-MAO jesteś pewnym trupem(wystarczy przecie w 2 tygodnie pozniej napierdolic sie i zejscie murowane).

Można za 10zł wyprodukować działającą dawke MDMA? śmiem wątpić.Po co to kupować.Żal tych co ryją sobie organizm i jeszcze za to płacą.
Nie, nie, to nie tak. Ja też już nie uganiam się za dropsami. Kupę czasu już, ale po ptostu stwierdziłem, że to nie ma sensu i odpuściłem. Jadam tylko okazyjnie, np. jakiś znajomy poinformuje mnie, że trafił się właśnie akurat jakiś dobry rzut, który działa tak, jak trzeba. W takim wypadku zdarza mi się skusić, biore sobie tego rarytasu trochę więcej i w odpowiednim czasie się nim raczę. Ostatni raz trafiło mi się w lipcu, poprzednio to już nawet nie pamiętam kiedy, ale dawno. I tak to wygląda. Nie gardzę MDxx bo działają bardzo przyjemnie i jak dla mnie mogą konkurować z MDMA (np. wspomniane MDEA). Jak znajdę taką w pilli to jestem kontent.
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 260 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: zlyhui »
Może doświadczonym zjadaczem kulek nie jestem, ale zawsze gdy już się nadarzy okazja (przykładowo w sobotę) chętnie sobie wcinam :)

I powiem wam tak - u nas chodzą od jakiegoś czasu Red Bulle takie delikatnie czerwone, po jednej kosmiczny rozpierdol w głowie miałem całą noc.
Nie żarłem tego wiele, ale nigdy nie trafiłem na jakiś shit, który nie klepał. U mnie kule kosztują 10 zł i jeszcze nigdy się nie spotkałem ze złymi opiniami na ich temat.

Gadałem ostatnio z kumplem, który parę lat brał kule, ale na jakiś czas zaprzestał również z powodu jakości. Ale ostatnio (w sylwestra) kupił sobie 20 kulek, mówił, że były zajebiste, aż potrzebne było pogotowie :D
  • 2179 / 31 / 0
[quote="karlson"]
Może doświadczonym zjadaczem kulek nie jestem, ale zawsze gdy już się nadarzy okazja (przykładowo w sobotę) chętnie sobie wcinam ]

Chyba dużo sie naczytałeś na ten temat żeby tak książkowo głupiego posta napisać.
Hidden mefedron User
  • 260 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: zlyhui »
Szczerze? Nie naczytałem się prawie w ogóle, bo nie interesuje mnie zbytnio ta substancja i jej pochodne.

Mówię to co sam miałem okazję doświadczyć i usłyszeć od innych.
  • 438 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
[quote="karlson"]
I powiem wam tak - u nas chodzą od jakiegoś czasu Red Bulle takie delikatnie czerwone, po jednej kosmiczny rozpierdol w głowie miałem całą noc.
Nie żarłem tego wiele, ale nigdy nie trafiłem na jakiś shit, który nie klepał. U mnie kule kosztują 10 zł i jeszcze nigdy się nie spotkałem ze złymi opiniami na ich temat.

Gadałem ostatnio z kumplem, który parę lat brał kule, ale na jakiś czas zaprzestał również z powodu jakości. Ale ostatnio (w sylwestra) kupił sobie 20 kulek, mówił, że były zajebiste, aż potrzebne było pogotowie ]

Zajebistych masz znajomych skoro podoba im się rozpierdol w głowie po mCPP %-D Pozdrów ich.
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Mon, 02 Feb 2026 06:14:02 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1770012793'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną

Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.

Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia

Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.

Bimber to przeszłość. Teraz Podlasie gotuje "kryształ" wart 36 mln zł

Podlasie, które przez lata kojarzyło się z produkcją domowego alkoholu w garażu, dziś ma nowy "eksportowy" towar. Światek przestępczy odkrył chemiczną niszę i jak się okazuje, potrafi z niej zrobić interes wart fortunę. Policja natrafiła na laboratorium, w którym dosłownie "gotowano" kryształ. Substancje miały truć innych, choć ich producenci bardzo uważali, by sami nie zatruli się oparami, dlatego pracowali w maskach z filtrami. Już bez masek, ale w kajdankach, trzech mężczyzn trafiło w ręce funkcjonariuszy. Podczas akcji policja zabezpieczyła ogromne ilości narkotyków oraz nielegalną broń.