no dobra dobra... mdea wiadomo ze to nie ta sama bajka co mdma.
ale nie ma nawet tego... to co tu kozaczyc - ze mdxx mdea to gowno ?? WTF ?
nie mam pojecia czy za dyche mozna - wydaje mi sie ze mozna... a jak nie mozna
to czemu kurwa nikt nie wypuszcza dobrych pill po 20pln :)
normalnie frustracja mnie dopada... bo czlowiek by wypelzl z nory na impreze raz na czas... a tak dupa :/ ( niestety nie wyobrazam sobie balowania w klubie bez pixy )
zarcie dropsa w ktorym huj wie co jest ( zawsze tak bylo bo jakos do zakupu ez testu nie bylo mi podrodze - ale kiedys byl to dylemat speed , mdma, mdea, mda , pma , dxm - z czego te 2 ostatnie zdarzaly sie zadko ) to ryzyko - ale teraz to sie gra w ruletke - tylko co wypadnie bzp czy bzp czy bzp czy inne tego typu gowno ? 2cb?
pisze bo wk** mnie to ze ludzie nadal to kupuja.Jakby polowa myslala to by 'producent' musial podniesc jakosc.
dementuje wlasna plotke :scared:
befree pisze: chodzi o to ze uganiasz sie za czyms przecietnym i w roku jak was czytam 3 partie dobre są
za kazdym razem mozesz kupic cokolwiek i oby to była mąka,jak komuś sie trafią pod ręke leki I-MAO jesteś pewnym trupem(wystarczy przecie w 2 tygodnie pozniej napierdolic sie i zejscie murowane).
Można za 10zł wyprodukować działającą dawke MDMA? śmiem wątpić.Po co to kupować.Żal tych co ryją sobie organizm i jeszcze za to płacą.
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
I powiem wam tak - u nas chodzą od jakiegoś czasu Red Bulle takie delikatnie czerwone, po jednej kosmiczny rozpierdol w głowie miałem całą noc.
Nie żarłem tego wiele, ale nigdy nie trafiłem na jakiś shit, który nie klepał. U mnie kule kosztują 10 zł i jeszcze nigdy się nie spotkałem ze złymi opiniami na ich temat.
Gadałem ostatnio z kumplem, który parę lat brał kule, ale na jakiś czas zaprzestał również z powodu jakości. Ale ostatnio (w sylwestra) kupił sobie 20 kulek, mówił, że były zajebiste, aż potrzebne było pogotowie :D
Może doświadczonym zjadaczem kulek nie jestem, ale zawsze gdy już się nadarzy okazja (przykładowo w sobotę) chętnie sobie wcinam ]
Chyba dużo sie naczytałeś na ten temat żeby tak książkowo głupiego posta napisać.
Mówię to co sam miałem okazję doświadczyć i usłyszeć od innych.
I powiem wam tak - u nas chodzą od jakiegoś czasu Red Bulle takie delikatnie czerwone, po jednej kosmiczny rozpierdol w głowie miałem całą noc.
Nie żarłem tego wiele, ale nigdy nie trafiłem na jakiś shit, który nie klepał. U mnie kule kosztują 10 zł i jeszcze nigdy się nie spotkałem ze złymi opiniami na ich temat.
Gadałem ostatnio z kumplem, który parę lat brał kule, ale na jakiś czas zaprzestał również z powodu jakości. Ale ostatnio (w sylwestra) kupił sobie 20 kulek, mówił, że były zajebiste, aż potrzebne było pogotowie ]
Zajebistych masz znajomych skoro podoba im się rozpierdol w głowie po mCPP
Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
Bimber to przeszłość. Teraz Podlasie gotuje "kryształ" wart 36 mln zł
Podlasie, które przez lata kojarzyło się z produkcją domowego alkoholu w garażu, dziś ma nowy "eksportowy" towar. Światek przestępczy odkrył chemiczną niszę i jak się okazuje, potrafi z niej zrobić interes wart fortunę. Policja natrafiła na laboratorium, w którym dosłownie "gotowano" kryształ. Substancje miały truć innych, choć ich producenci bardzo uważali, by sami nie zatruli się oparami, dlatego pracowali w maskach z filtrami. Już bez masek, ale w kajdankach, trzech mężczyzn trafiło w ręce funkcjonariuszy. Podczas akcji policja zabezpieczyła ogromne ilości narkotyków oraz nielegalną broń.