Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
To normalne, człowiek tak ma po prostu :-)
Nie szukajcie dziury w całym.
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 678 / 2 / 0
A ja bym tego tak nie lekceważył, jeśli jeszcze do tego macie uczucie swędzenia pod prawymi żebrami i jakbny taki "ucisk" pod przeponą to warto się zbadać. Chociaż przy żółtaczce zwykle całe białka są zażółcone (ale słowotwór).
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
ksionc pisze:
mialem kilka dni temu robione badania
ALAT - 49 ASTAT - 48 - czyli lekko podwyższone ale nieznacznie.
Hm. Ksionc, czy często żarłeś antidol i piłeś do niego alkohol? Bo jeśli odpowiedź na oba pytanie brzmi "nie", to Twoje wyniki są niestety kolejnym potwierdzeniem, że ekstrakcja nie jest zbyt bezpieczną metodą pozyskiwania narkotyku.
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
leiche pisze:
ksionc pisze:
mialem kilka dni temu robione badania
ALAT - 49 ASTAT - 48 - czyli lekko podwyższone ale nieznacznie.
Hm. Ksionc, czy często żarłeś antidol i piłeś do niego alkohol? Bo jeśli odpowiedź na oba pytanie brzmi "nie", to Twoje wyniki są niestety kolejnym potwierdzeniem, że ekstrakcja nie jest zbyt bezpieczną metodą pozyskiwania narkotyku.
piję bardzo mało i nigdy do kodeiny, a ostatnio używałem tylko talvosilenu forte i od swieta thiocodinu. Antidolu nie używam od jakichś 2-3 miesięcy. Kilka dni przed robieniem owych badań zacząłem jeść paroksetynę w ilości 40mg, może to miało też jakiś wpływ.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1069 / 12 / 0
Reez pisze:
To normalne, człowiek tak ma po prostu :-)
Nie szukajcie dziury w całym.
gówno prawda, nigdy tak nie mialem i nikt z mojego otoczenia tak nie ma więc to nie jest normalne
Cypress pisze:
A ja bym tego tak nie lekceważył, jeśli jeszcze do tego macie uczucie swędzenia pod prawymi żebrami i jakbny taki "ucisk" pod przeponą to warto się zbadać. Chociaż przy żółtaczce zwykle całe białka są zażółcone (ale słowotwór).
zrozumiales mnie zle, ja to mam pod powieką w sensie ze nie na gałce ocznej - taki worek pod oczami
a z tym swędzeniem pod żebrami i ucisku w przeponie to nie wiem czy to ironia czy serio ( %-D ) ale nie mam takiego czegoś. ogólnie rzadko po kodzie mnie cokolwiek swędzi (ale dziennie biore zyrtec wiec to pewnie dlatego)
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 678 / 2 / 0
anonimus pisze:
zrozumiales mnie zle, ja to mam pod powieką w sensie ze nie na gałce ocznej - taki worek pod oczami
a z tym swędzeniem pod żebrami i ucisku w przeponie to nie wiem czy to ironia czy serio ( %-D ) ale nie mam takiego czegoś. ogólnie rzadko po kodzie mnie cokolwiek swędzi (ale dziennie biore zyrtec wiec to pewnie dlatego)
No oki, rzeczywiście źle zrozumiałem, myślałem, że chodzi o gałkę oczną. Co do tego swędzenia i ucisku to mówiłem serio. zn swędzenia nie jestem pewien, więc tego nie bierz poważnie, ale jeśli chodzi o ucisk, to serio, powiększona wątroba powoduje dyskomfort i ucisk w prawej stronie podbrzusza.
  • 84 / 1 / 0
podstawowe funkcje wątroby bada sie oznaczając we krwi znaczniki -enzymy zrazem z określeniem steżenia bilirubiny,składają sie na tzw próby wątrobowe które powinieneś wykonc w swojej przychodni
Uwaga! Użytkownik Louis de pointe du lac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 84 / 1 / 0
do kodeiny z antka polecam acetylocysteine ,która neutralizuje hepatotoksyczne metabolity paracetamolu ,dostepna bez recepty w leku(acc MAX)
Uwaga! Użytkownik Louis de pointe du lac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 443 / 7 / 47
Nieprzeczytany post autor: opiofan »
Dzisiaj nawróciłem się, o ile zawsze w moim przypadku kodeina = Antidol, to dzisiaj dla odmiany ponownie obczaiłem Thio i stwierdziłem, że jest podobnie fajnie, chociaż nie ma wjazdu, to jednak warto dać odpocząć wątrobie. A, o ile do tej pory głównym jego minusem był ohydny smak, to teraz nie ma problemu dzięki świetnej metodzie na jego ominięcie - proszek wsypuję na kawałek chusteczki, kładę ją na języku i szybko zapijam colą, praktycznie ledwo czuć smak tego paskudztwa.
Chętnie poznam ludzi z TripCity (tj. Trójmiasta) :hug:
Wszelkie trensiwa lub inne imprezki tematyczne w okolicy - słać PM %-D
https://www.youtube.com/watch?v=GKmEl6why6I
  • 181 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mirror »
po niespełna 3 latach z kodeiną w postaci antidolu zrobiłam znowu badania

Alat 15,5
Aspat 20,1

czyli dobrze, przy okazji tych badań wyszło, że mam nadmiar potasu(hiperkaliemie), pewnie stąd te bóle serca, tylko od czego to może byc?
przecież nie od kodeiny, metkatynon ostatni raz brałam równy rok temu, a miedzy czasie miałam badany potas i sód, martwi mnie to, na razie nic nie cpam pije dużo pepsi, żeby to wypłukać i biorę jakieś leki moczopędne.
Nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to byłaś szczęśliwa.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.