Nie szukajcie dziury w całym.
ksionc pisze: mialem kilka dni temu robione badania
ALAT - 49 ASTAT - 48 - czyli lekko podwyższone ale nieznacznie.
leiche pisze:Hm. Ksionc, czy często żarłeś antidol i piłeś do niego alkohol? Bo jeśli odpowiedź na oba pytanie brzmi "nie", to Twoje wyniki są niestety kolejnym potwierdzeniem, że ekstrakcja nie jest zbyt bezpieczną metodą pozyskiwania narkotyku.ksionc pisze: mialem kilka dni temu robione badania
ALAT - 49 ASTAT - 48 - czyli lekko podwyższone ale nieznacznie.
Reez pisze: To normalne, człowiek tak ma po prostu :-)
Nie szukajcie dziury w całym.
Cypress pisze: A ja bym tego tak nie lekceważył, jeśli jeszcze do tego macie uczucie swędzenia pod prawymi żebrami i jakbny taki "ucisk" pod przeponą to warto się zbadać. Chociaż przy żółtaczce zwykle całe białka są zażółcone (ale słowotwór).
a z tym swędzeniem pod żebrami i ucisku w przeponie to nie wiem czy to ironia czy serio (
Od jutra rzucam.
anonimus pisze: zrozumiales mnie zle, ja to mam pod powieką w sensie ze nie na gałce ocznej - taki worek pod oczami
a z tym swędzeniem pod żebrami i ucisku w przeponie to nie wiem czy to ironia czy serio () ale nie mam takiego czegoś. ogólnie rzadko po kodzie mnie cokolwiek swędzi (ale dziennie biore zyrtec wiec to pewnie dlatego)
Wszelkie trensiwa lub inne imprezki tematyczne w okolicy - słać PM
https://www.youtube.com/watch?v=GKmEl6why6I
Alat 15,5
Aspat 20,1
czyli dobrze, przy okazji tych badań wyszło, że mam nadmiar potasu(hiperkaliemie), pewnie stąd te bóle serca, tylko od czego to może byc?
przecież nie od kodeiny, metkatynon ostatni raz brałam równy rok temu, a miedzy czasie miałam badany potas i sód, martwi mnie to, na razie nic nie cpam pije dużo pepsi, żeby to wypłukać i biorę jakieś leki moczopędne.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.