gynoid pisze: Aha - teoretyk - czyli na Ciebie piracetam w takich dawkach działa podobnie jak speed?
yam'teoretyk pisze: Raczej benzo, ale tutaj raczej chodziło o nastrój. Właściwości stymulującej fety to nigdy nie będzie miało chyba, że to "coś" podczas rozkminy przy 12000mg hehe. To coś co potrafi się wkręcić i pozwala stwierdzić sedno materii. Swoją drogą to nie wiem czy taka ilość coś to da ;P
Skoro daje nie stymulację, a nastrój, jasność umysłu i chęć rozmowy, to jeszcze lepiej.
Jak zacznę znów brać nootropil, to spróbuję z taką większa dawką, ale tak z 1600-1600-0 albo i 2400-2400-0 o ile nie zmiecie mnie z powierzchni ziemi.
W ogóle jestem w szoku - wątek o nauce na forum dla ćpunów jest jednym z najaktywniejszych teraz wątków. Widać, że przyszedł już czas na poprawki ;-) (chociaż ja akurat nie mam żadnej :-D ).
gynoid:
Widać, że przyszedł już czas na poprawki
Dzialanie amf moze faktycznie przedłuząc.
Winpocetyna ma działać podobnie jak piracetam! Nie dośc że sama działa tak depresyjnie że masakra, to działanie euforyzujące amf znosi prawie całkowicie! O efie to nawet nie wspomne! Gówno nieziemskie! Przy tym mogłem brac amf , a działanie czułem dopiero po chwili jak zamiast euforii zaczynam cały drżeć i usiedziec nie umiem, sam stres, wziąłem przez to za dużo amf a działanie prawie nieodczuwalne!
browar444 pisze: Nie kumam Was jak to może nastrój poprawiać... Ja miałem zalecane dawki 2 x 1200mg , może ciut lepeij sie myslało, za to uważam nawet w dawkach min. 1x 600mg na mnie działa bardzo depresyjnie i duzo lepiej mi bez tego! Preparat : memotropil. na ulotce pisze że moze depresje powodowac.
Powiedzcie mi, co mam naściemniać, żeby dostać reckę na ten piracetam? Wystarczy powiedzieć, że się ma kłopoty z pamięcią od nadużywania alkoholu (o trawie wspominać nie będę)? A następnie pokazać listę leków z mp.pl?
Gecko pisze:
Powiedzcie mi, co mam naściemniać, żeby dostać reckę na ten piracetam? Wystarczy powiedzieć, że się ma kłopoty z pamięcią od nadużywania alkoholu (o trawie wspominać nie będę)? A następnie pokazać listę leków z mp.pl?
ja powiedziałam lekarzowi, że mam trudności ze wstawaniem, koncentracja... i wymieniłam parę nazw co są podane w temacie o nauce, zapisał nootropil.
wczoraj poszłam do apteki i baba mi bez recepty sprzedała, :diabolic: nawet nie musiałam ściemniać, że lekarz na urlopie i doniosę receptę nic z tych rzeczy, zapytała tylko ile ma mi dać tabletek.
ciekawe czy tramal też by sprzedała, albo coś z kodeiną co na receptę
mirror pisze:
ciekawe czy tramal też by sprzedała, albo coś z kodeiną co na receptę
nie ma szans na tramal bez recki, tylko sobie popsujesz dojście do piracetamu
poszłam do apteki i głupia baba mi mówi, że jak jest na recepcie 1 opakowanie to znaczy najmniejsze czyli 20 tab. przecież 60 tab to też jedno a nie 5.
na drugiej recepcie miałam lek na alergie, 3op. każde 20 tab. to mówię jej, że ma nootropilu starczyć na tyle co telfastu, a ona swoje.
poszłam do innej apteki i zapytałam ile może mi sprzedać tabletek na taka recepte, a baba, że ile chce :-)
wzięłam 60tab, tylko nie nootropilu, a memotropilu dużo tańszy, polecam.
60tab. memotropilu 25zł
20 tab. nootropilu 22zł
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.