Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Pomijając rzeczy nieprzyjemne... Trochę zazdroszczę, bo sam pamiętam, że było zajebiście po tych 16 kropelkach.
je zjebalem misje z tramalem po calej lini, 1 w zyciu 300mg a na a juz 5 dzien wygladal tak: wstaje, dozuje 500mg po 2h 200mg po next 2h 200mg i cos na sen. pozniej jeszcze wiecej ostatnie dn 2g dziennie to po tych 2tyg mialem dosc odczuwalnego i nieprzyjemnego skreta, chociaz to nic w porownaniu z uzytkownikami twardych opio...
teraz po dlugich przerwach 300-400mg robi mnie ok na pierwszy raz a na 3 dzien wskakuje znow na 1g. zjebalem z tramcem i nie oplaca mi sie go brac bo nie wyrabiam z kolowaniem towaru.
Umiejetnosci? Umniejestdoscich
Yesterday is a history, Today is a gift, Tommorow is a mystery
!!!!!!!! STOP ACTA !!!!!!!!
Dagona pisze: No robilo mnie 200, nadal robi a zaczynalam od 100 i tez mnie robilo.Lecznicze to jest nawet 400mg dziennie, ale wiadomo w podzielonych dawkach.Nie przyjmowalam iv, tylko w kroplach.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Zaczęło się wczoraj dziś ok. 2 w nocy, nie mogłem zasnąć i wierzgałem się z boku na bok spocony (dwa razy wstawałem, raz wytarłem pot ręcznikiem, drugi raz się wykąpałem).
Poce się jak świnia takim ohydnym specyficznym mroźnym potem, zimno mi w chuj, nie jestem w stanie ustać w miejscu, jadłowstręt + światłowstręt, apatia, niechęć do wszystkiego i wszystkich, z nosa płynie mi jak z hydrantu, ogólna zjeba fizyczna, stawy w kolanach mnie napierdalają (ale lekko), podobnie oczy,
Czy to jest to co myśle?
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Dodam tylko, ze taki zimny pot znam jedynie jako efekt uboczny SNRI, których dawno nie biorę
» N, 4 marca 2012, 02:37
(nie mogę edytować poprzedniego posta)
a jednak 37,6C :P
scalono. | idk
Powód: scalenie.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.