Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 144 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Stefan »
100/200 mg? samego tramalu? i to Cię zadowalalo? przeciez to sa dawki prawie lecznicze, no chyba ze walisz IV. ja rozumiem, ze codzienne przyjmowanie takich dawek mzoe wywolac pewne przyzwyczajenie, ale to i tak sa male dawki. choc moge sie mylic, bo osobiscie tramalu nie lubie, ale nawet po 400 nie bylo dla mnie fajnie.
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Mnie też robiło na początku 200 mg i dziwię się, że koledze udało się zostać przy tym ;-) A ja właśnie ostatnie pompki na język i usłyszałem charakterystyczne psz,psz...pusto
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dagona »
No robilo mnie 200, nadal robi a zaczynalam od 100 i tez mnie robilo.Lecznicze to jest nawet 400mg dziennie, ale wiadomo w podzielonych dawkach.Nie przyjmowalam iv, tylko w kroplach.
Uwaga! Użytkownik Dagona nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 347 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: unrealism »
Mam ze trzech znajomych co tylko takie dawki przyjmują. Bani może nie ma, ale jest właśnie takie napędzenie, chęć, wena - jak zwał, tak zwał. A propos zwała, mieli/mają podobne objawy do tych wypisanych przez Dagonę. Ale to chyba nic niezwykłego, to taki ogól "uprzymilowywaczy" przy odstawieniu T, obojętnie w jakich dawkach.
Pomijając rzeczy nieprzyjemne... Trochę zazdroszczę, bo sam pamiętam, że było zajebiście po tych 16 kropelkach.
  • 268 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: elroang »
huj ja znam przypadek "mini skreta" po 4 dniach tramalowania. koledze dalem, spodobalo sie i tak dawalem przez 4 dni, 6 nie ma go na uczelni, dzownie a on ze go nogi bola niemogl spac, srake ma i jakos dziwnie sie czuje i idzie do lekrza...

je zjebalem misje z tramalem po calej lini, 1 w zyciu 300mg a na a juz 5 dzien wygladal tak: wstaje, dozuje 500mg po 2h 200mg po next 2h 200mg i cos na sen. pozniej jeszcze wiecej ostatnie dn 2g dziennie to po tych 2tyg mialem dosc odczuwalnego i nieprzyjemnego skreta, chociaz to nic w porownaniu z uzytkownikami twardych opio...
teraz po dlugich przerwach 300-400mg robi mnie ok na pierwszy raz a na 3 dzien wskakuje znow na 1g. zjebalem z tramcem i nie oplaca mi sie go brac bo nie wyrabiam z kolowaniem towaru.
Nobody is Perfect - My name is Nobody
Umiejetnosci? Umniejestdoscich
Yesterday is a history, Today is a gift, Tommorow is a mystery

!!!!!!!! STOP ACTA !!!!!!!!
  • 3523 / 54 / 0
Dagona pisze:
No robilo mnie 200, nadal robi a zaczynalam od 100 i tez mnie robilo.Lecznicze to jest nawet 400mg dziennie, ale wiadomo w podzielonych dawkach.Nie przyjmowalam iv, tylko w kroplach.
mówiąc o pompce miałem na myśli przycisk w poltramie, też nie walę po kablach(boję się dożylnich zastrzyków :o) ) ,a 400 mg dziennie jeszcze nie jest jakąś wielką dawką w zasadzie Twoja tolerka dopiero zaczęła się wyrabiać.
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2010 przez WildMonkey, łącznie zmieniany 1 raz.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1931 / 318 / 0
ja pierdole, sam nie wierze. Tydzień na dawkach rzędu 400-800mg, srednio 600mg zaowocował skrętem?

Zaczęło się wczoraj dziś ok. 2 w nocy, nie mogłem zasnąć i wierzgałem się z boku na bok spocony (dwa razy wstawałem, raz wytarłem pot ręcznikiem, drugi raz się wykąpałem).
Poce się jak świnia takim ohydnym specyficznym mroźnym potem, zimno mi w chuj, nie jestem w stanie ustać w miejscu, jadłowstręt + światłowstręt, apatia, niechęć do wszystkiego i wszystkich, z nosa płynie mi jak z hydrantu, ogólna zjeba fizyczna, stawy w kolanach mnie napierdalają (ale lekko), podobnie oczy,

Czy to jest to co myśle?
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2878 / 21 / 0
Masz temperaturę? Zresztą nieważne - choróbstwo/skręt i tyle...
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 1931 / 318 / 0
nie, nie mam gorączki.

Dodam tylko, ze taki zimny pot znam jedynie jako efekt uboczny SNRI, których dawno nie biorę

» N, 4 marca 2012, 02:37
(nie mogę edytować poprzedniego posta)

a jednak 37,6C :P

scalono. | idk
Ostatnio zmieniony 04 marca 2012 przez idontknow, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: scalenie.
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 364 / 3 / 0
Nie sądze, aby taki stan rzeczy był wytwołany zmniejszeniem dawkowania tramadolu.
Uwaga! Użytkownik mlodymechanik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.