Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
co bardziej lubisz
Alkohol
48
21%
Marihuana
183
79%

Liczba głosów: 231

ODPOWIEDZ
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
skoro wóda czyni cuda, to Ty jesteś barakuda
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 108 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mati200 »
Dla mnie zdecydowanie alkohol .
Nie wiem co ludzi widzą w MJ ,zmuli i tyle . Kompletnie nie nadaje sie na imprezy .
A alkohol czysta wódka + browary to połączenie idealne . Nie ma sie oporów i jest ogólnie fajny stan .
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
A zajmujesz się może jakąś, jakąkolwiek działalnością twórczą?
I'm broken.
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kamikaze »
Działalnością twórczą w tym przypadku jest samo picie.W tym też jest artyzm.A propos tematu to nie rozumiem słowa versus.Merijuana daje niezłego kopa dopiero po spożyciu alko wiec nie widzę problemu,podbija jazde i jest spoko
  • 682 / 8 / 0
mati200 pisze:
Dla mnie zdecydowanie alkohol .
Nie wiem co ludzi widzą w MJ ,zmuli i tyle . Kompletnie nie nadaje sie na imprezy .
A alkohol czysta wódka + browary to połączenie idealne . Nie ma sie oporów i jest ogólnie fajny stan .
to samo mysle :D dla mnie MJ to najbardziej przereklamowany narkotyk ever, wogole nie warty dyskusji nad nim
Sun Was High (So Was I)
  • 56 / / 0
Nieprzeczytany post autor: paszczak420 »
te tematy są kontrolowane, trolowane, rolowane...

[ external image ]

[ external image ]

versus

[ external image ]
Uwaga! Użytkownik paszczak420 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 58 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: jesz »
kazda zabawka do innej piaskowicy. nie kumam stawiania VS. miedzy psychodelikiem a depresantem. kiedy ide na impreze wole sie napic, kiedy mam ochote sie posmiac na jakiejs komedii (czasem na zywo) to wybieram MJ, czasem do tego jakies piwo i wsio.
Uwaga! Użytkownik jesz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: denki »
MJ
Nie znam się, nie ćpam, nie ćpałem, tylko sie edukuję.
Do niczego nie namawiam, nic nie sugeruję, nic nie wiem, to co piszę nie wiem czy jest prawdą, tylko zasłszane, przeczytane albo komuś się śniło.
  • 803 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
[ external image ]

Co to jest? coś w stylu pomorskiego tylko inna etykietka?
Ile to kosztuje?
  • 168 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: virtual_high »
Uwaga! Użytkownik virtual_high nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.