Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 292 / 5 / 0
Mam 0.8g koksu. Jakie kreski robić żeby było git, ale możliwie ekonomicznie ? 100mg? Tydzień temu w wielką sobotę. Koleżka dobry, temat sprawdzony dzień wcześniej. 1,5g. Dobra zabawa od 23 do 13. Koleżka z dziewczyną dzień wcześniej.

Tydzien temu 0.8 podzieliłem na 4 kreski. Ok 19 pierwsza kreska. Niesamowita faza - ogarnięcie (niesamowita satysfakcja, pewność siebie, podniecenie). W międzyczasie od 18 do 23 poszło ok 0.7 etylofenidatu, 0.7 pentedronu, 0.7 eth-cata. Ok g.20 wpadło 3 kumpli z 0.7 whisky. Wjebałem 0.3 dobrej amf, która mnie dojebała tylko fizycznie b.chujowo bo koko silniej uderzyło.

Ok 1 koledzy poszli, wypiłem ok 0.8 whisky i 6bro, ciągle paliliśmy sqna, na przemian z am :D Ja ok 4, przy bro i blancie wciągnąłem ostatnie 200mg którego działanie czułem do 14 ! Faza do ok 6-7 a później czułem się jak bym dopiero wstał.

z działania byłem zadowolony, przede wszystkim z braku zejścia po takich ilościach chemii, sqna, alko i am..
Wierzę w ciebie.
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.

Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
  • 248 / 3 / 0
Nie wiem czy dobrze, ale jeśli dobrze rozumiem ten temat wcześniej próbowałeś w wersji 0,8 pokreślone na cztery i było dobrze? To teraz bym zrobił tak samo, nie patrząc na ekonomię (albo koks albo oszczędzamy, takie mam zdanie), maksymalnie na pięć linii.
  • 292 / 5 / 0
5 linii , przez ostatnie 3 tyg balowałem ostro tylko 2dni świąt. Wcześniej 2 tyg ostrego det0xu, całkowita abstynencja od wszystkiego, bardzo dobre odżywianie, suplementacja magnezem, witaminami, zieloną herbatą .. Po świątecznym melanżu również detox, tucząca dieta i witaminy.

Dzisiaj, prawie na trzeźwo (od rana trochę amf, popołudniu jakieś buchy) na trzeźwo, wypijając kilka piw poczuje prawdziwą moc kok0 ;)
Wierzę w ciebie.
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.

Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
  • 58 / 1 / 0
heroina + metkat +alkohol

dzisiaj test = super
Uwaga! Użytkownik sztvorek_ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 37 / / 0
dawne czasy.... wóda + mj + amfa + 2xdrosy (o nieznanym mi składzie) + mefedron - FAZA ŻYCIA wraz z ostatnim spływem w nozdrzach spłynęłam sina bezwładne na podłogę.... zapaść. Potem przez dłuższy czas miałam w głowie tylko coraz bardziej mgliste wspomnienie od paraliżującego strachem gwałtownego uderzenia świadomości "to już jest koniec" po stoickie odcięcie emocjonalne od więzi z ciałem i życiem.
  • 381 / 5 / 0
Kolejna rzecz o przedawkowaniu.Gdzieś już to pisałem,ale kiedyś bliska mi osoba trafiła na toksykologie w ciężkim stanie.Po bodajże jwh073.Wiem już co czuła.:)Wczoraj od samego rana chlałem,zażywałem też 5-meo-mipt po południu oraz właśnie ur144.Koło godziny 22 zarzuciłem około 150-200 mg etylonu dopalając suto ur'ką.Stymulacja trzymała mnie do białego rana,cały czas alko i buchy.Około 3 nad ranem zaraz po chmurze-niesamowite.Atak paniki.Totalny nieogar,nie wiedziałem że mogę się doprowadzić aż do takiego stanu.Nie było ze mną kontaktu,trzęsłem się,była to najzwyklejsza w świecie psychoza.Przez chwile ogarniali mnie znajomi po czym zostałem sam-płakałem i głośno jęczałem dalej bojąc się,choć nie wiem czego.Nie do końca pamiętam,ale miałem prawdopodobnie konkretne halucynacje.Niesamowity badtrip,którego się nie spodziewałem.Potem chyba zasnąłem,nie wiedziałem w sumie czy był to sen czy jawa jak się obudziłem.Ja chcę jeszcze raz.:)
  • 3362 / 353 / 0
Wczoraj od samego rana chlałem,zażywałem też 5-meo-mipt po południu oraz właśnie ur144.Koło godziny 22 zarzuciłem około 150-200 mg etylonu dopalając suto ur'ką
Niesamowity badtrip,którego się nie spodziewałem
Cpasz niezbadane substancje, ktore pojawiaja sie dopiero na otwartym rynku, do tego robisz dziwne miksy (alko + tryptamina? etylon + kannabinoid?), ktore az prosza o badtripa lub psychozy i paranoje. Naprawdę nie wziales pod uwage, ze moze pojawic sie nawet minimalne negatywne dzialanie?
  • 388 / 3 / 0
Dobra zasada - testować jedną substancję.
  • 381 / 5 / 0
Nie żałuje.Przyznam,że to był niesamowity stan,ale wątpie żeby udało mi się szybko doprowadzić do aż takiego zniszczenia żeby to się powtórzyło.Świadomości podobno było zero,słyszałem ale nie byłem w stanie się porozumieć.Pamiętam jedynie,że z moich ust wydobyło się co najmniej kilka razy słowo "koszmar".; )
  • 388 / 3 / 0
mefedron JARANIE CHLANIE a potem 2 kartony DOI
trzecia noc bezsenna, a minuty są jak godziny
Jakoś 4 tego dnia przypomniałem sobie jak się obsługuje czajnik elektryczny, eh. brain damage
ODPOWIEDZ
Newsy
Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.