Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
U mnie skręt po kodeinie (ale walonej po ok. 1g dziennie w chuj czasu) i po majce wygląda prawie tak samo.
A może nawet identycznie. Jest kurewsko silny.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
A ja do tej pory myślałem, że skręt po herze, majce czy kodzie wygląda tak samo. Myślałem, że jedyna różnica pomiędzy uzaleznieniem fizycznym od tych środków to tempo tego uzależnienia. W końcu każdym tym środkiem można zabić skręta, obojętnie którym tym środkiem ten skręt był spowodowany. Może tylko głupio myślałem, ale jeśli tak to wyprowadźcie mnie z błędu i pobieżnie chociaż wyjaśnijcie dlaczego jestem w błędzie
  • 800 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: grizzly1982 »
skręt po kodzie można świetnie zaleczyć helem. Skręt po heroinie można zaleczyć kodą ale musiałoby być jej bardzo bardzo dużo. Skręt po majce zaleczymy helem. Jak widać hel jest złotym lekarstwem :-)
Zmiana środowiska.
  • 584 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mastah »
Romek1982 pisze:
Jak widać hel jest złotym lekarstwem :-)
Hel jest zlotym lekarstwem tylko ze to lekarstwo trzeba brac "regularnie". A propo tematu: Nie wydaje mi sie aby dalo sie heroine wziasc tylko raz i przestac. 99% ludzi na pewno przyjebie drugi raz.
America's C.R.E.A.M. team
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
przecież jak się próbuje hery to ma się ta świadomość ze na jednym razie się nie skończy

bo wiadomo że trzeba się wprawić, wyrobić receptory, dopiero za którymś tam razem poczuje się prawdziwą moc helu, bo na początku to więcej zamuły i rzygania niż euforii.

po prostu narkotyk ten nie nadaje się na próbowanie 'tylko raz' bo za tym pierwszym razem nie poczuje się tego co w herze najlepsze, więc wzięcie tylko raz jest bez sensu, już lepiej nie próbować w ogóle
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 584 / 22 / 0
Nie rozumie tego stwierdzenia "wyrobic receptory zeby lepiej poczuc". Jak ja wzialem pierwszy raz to mnie strasznie porobilo. No chyba ze palisz z aluminium i nie umiesz tego robic i dym poleci do aniolkow to wiadomo ze cie nie "zlapie" tak jak powinno. Najlepiej to od razu sie wkluc sie w zylke i pierdolic te wszystkie receptory.
  • 168 / 2 / 0
s
Nieprzeczytany post autor: kerouac »
jak sie umiejetnie pali lub prawidlowo strzela to za 1szym razem porobi, moze beda nudnosci i wymioty, ale porobi konkretnie
  • 168 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: virtual_high »
ksionc pisze:
przecież jak się próbuje hery to ma się ta świadomość ze na jednym razie się nie skończy

bo wiadomo że trzeba się wprawić, wyrobić receptory, dopiero za którymś tam razem poczuje się prawdziwą moc helu, bo na początku to więcej zamuły i rzygania niż euforii.

po prostu narkotyk ten nie nadaje się na próbowanie 'tylko raz' bo za tym pierwszym razem nie poczuje się tego co w herze najlepsze, więc wzięcie tylko raz jest bez sensu, już lepiej nie próbować w ogóle
chba ze ktos wczesniej bral jakis czas slabsze opiaty, i "spososb dzialania" ma wyrobiony
Uwaga! Użytkownik virtual_high nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 584 / 22 / 0
Pierwsze razy nie byly najfajniejsze---masz racje. Ale porobilo ludzi ktorzy brali pierwszy raz.
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
No właśnie, nie były najfajniejsze raczej nie dlatego, że nic nie czuli, ale dlatego, że efekty uboczne (np. rzyganie) przeważały nad przyjemnością.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób

Newsy
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.